Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 43 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Salt Lake City,Utah

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Agustosta kar mı yağar ya ne biçim iş o öle?? Nys önlemimizi alalım madem biz. Bu arada çok saol bilgilendirdiiin için! Ya bişi daa soriiim, biletlerinizi ne kadara aldınız? Bizim şirket en ucuzunu ayarlıcaz dedi onu bekledk ama hiç de ucuz olmadı! 812 euro'ya aldk.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

@cansusuyunc

Dağlara kar yağıyor arkadaşım, şehre değil. SLC'nin ardı dağlık. Oralara yağıyor sanırım.

SLC biletimi de NY aktarmalı 810 € aldım. Ama 760 €'ya alan biliyorum.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

aşağı yukarı salt lake city biletleri aynı arkadaşlar 700 euro dan başladı şu sıralar 810 - 830 arasındaymış. ben istanbul ankara biletlerini de sayarsak 790 euroya aldım

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkdaşım sen 26 haziranda nerde çalışcam utahdaa beni bul faceookda osman ünaldı die konuşalım ordan

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

.................................................. .................................................. .................................................. ..................
    Konu berksarica tarafından (23-03-2011 Saat 07:06 AM ) değiştirilmiştir.
    mesaj sayım 100 e ulaşmadıı için mesaj atamıyomuşum özel den ulaşan arklara teşekkürler, bana facebook tan ulaşırsanız elimden geldiince yardımcı olmaya çalışırım..... Saygılar ve sevgiler Berk SARICA

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

16 Haziran Istanbul çıkış
    17 Haziran Salt Lake City
    Inşallah

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

arkadaslar su an utah dayim yaniniza kalin bi seyler kesin alin. geceleri battaniye olmadan donuyoruz. hatta gunes olmadigi zamanlarda cok soguk ama gunes olunca da yaniyoruz. garip bi hava var. bu arada amerikada araba SARTTTTTTTTTTTTT!!!!!! bunu iyice anladik burda. hadi sonra tekrar yazarim .

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ben ilk geldigimde cok soguktu ama sakin kalin biseyler getirmeyin ozgursum dedigi gibi. Sadece 1 polar isinizi gorur. Onun yerine ince seyler getirin cunku cooook sicak hava burda. Sadece sabahlari SERIN oluyor o kadar. Turkiyedeki yaz sabahlari gibi dusunun.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

arkadasim sen yeni geldin tabi biz 10 gun neler cektik burda herkes mont almak zorunda kaldi burda ben ondan dedim . bi de zaten aksamlari serin oluyo. bu arada agustos ortasindan itibaren gelecek yeni soguklara da hazirlikli olun . be den soylemesi benim arkadasim burda 2 senedir yasiyo bi de burdaki amerikalilara sordum hepsi oyle soledi. ben uyarayim da ister dinleyin ister dinlemeyin keyfiniz bilir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadşarlar gerçekten soğuk mu yaw ben bi tshirt getirmeyi düşünüodum uzun kollular da mı getirmek lasım bide ben dağda otelde kalcam o zmn yandı gülüm keten helvam araba derken benim ehliyet war ama şöförlük yok kullanabilirmiyim acaba

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Valla soforlukten yana sorun cikabilir cunku Turkiyeden biraz daha farkli burasi. Kurallara felan muazzam onem gosteriyorlar. Yaya gecidi olmayan bi yerden karsiya gectigimizde arabanin teki korna caldi yasak diye el isareti yapti. O derece yani. Arabaya alisirsan sorun cikcagni sanmiyorum. Hepsi otomatik zaten. 60 dolara gunluk kocaman jip kiralayabiliyorsun.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

slm arkadaşlar..
    salt lake city hakkında birazdaha bilgi veririmsinz..yaşam nasıl orda gerçekten sıkıcımı bide grand america hotel çok mu merkezden uzak acaba..?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı melisa21-09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkadaşlar..
    salt lake city hakkında birazdaha bilgi veririmsinz..yaşam nasıl orda gerçekten sıkıcımı bide grand america hotel çok mu merkezden uzak acaba..?
    2009 'da SLC 'e gidecek varsa Los Angeles aktarmalı yol arkadaşım olabilir .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)

Bookmarks