hayırlı olsun..
1 numaradaki bayana denk gelmemen büyük şans doğrusuben ona denk gelmiştim, atlattım da bir arkadaşım 2 defa red yedi ondan..
:S
vizesini alan arkadaşlara hayırlı olsun. umarım ülkemizi en iyi şekilde temsil edip, güzel tanıtımda büyük emekleri olur.
öncelikle hayırlı olsun vizeyi almıssın. bende bu ay icersinde gidicem. ortalamanın dusuk oldugunu sorunca anlattım demıssın eger ozel degılse ne soyledın ogrenebılırmıyım ? benımde 1.99 cunku buyuk ıhtımal sorucak.
[QUOTE=Fiorex;59800]espiyon´isimli üyeden Alıntı
direk konuya dalıyorum .zaten giriş vs bölümünü mustafa arkadaşım anlatmış.618 benim numaramdı.mülakat için beklerken 1 numaradaki esmer hintli gibi olan ablamızın bazı arkadaşları çok zorladıgını hattta bazılarına red verdiğine şahit olduktan sonra yusuf yusuf tabirinin cuk diye oturduğu pozisyona geldim. içimden inşallah 1 numara yanmaz derken 2 numaralı gişedeki yakışıklı sempatik asyalı abimizin üstündeki 618 işaretini görünce fırladım yerimden bi sevinçle galiba olcak dedim .çünkü bu yakışıklı abimiz çatır çatır vize dağıtıyodu. neyse görüşmeye geçiyorum.
marmarada mı okuyorsun dedi. Evet dedim.kaçınıcı sınıfsın dedi 4 dedim. ne zaman mezun olacaksın dedi seneye dedim. amerikada nerde ne iş yapcaksın dedi Six Flags lake george new york da lifeguard olcam dedim. sonra not ortalaman kaç dedi 1.60 dedim .neden düşük dedi. kendimce sebebini söyledim. QUOTE]
ben de onay aldım bugün yuppiiidarısı bekleyenlere.
ben bi bankada çalışıyordum daha önce onunla ilgili bişeyler söyledim..
destingirl hayırlı olsun sanada..
Ready to GOLake George!!!!
daha önce yurt dışında bulunmuşmuydun??Süper 1.66 ile wize almak tebrik ederim=)
lütfen ortalamamı yüksek göstermeye çalışma1.60 olcak oo...ayrıca yurtdışında bulunmadım it will be first
![]()
ya süper çünkü biz 3 kişi girdik vize görüşmesine şubatta, DC lerle beraber sadece ben aldım onlar 2.00 altında diye vermdeiler.Şimdi o arkadaşlarım haziranda yine girecekler...Tavsiyen war mı 1.60 la alan biri olarak =)) ??
)) bence rahat olsunlar mantıklı ve gerçek bi mazeret göstersinler bence verirler gibi geliyo..
Umarım öyle olur,Teşekkürler...
hadi hayırlı olsun....![]()
Bugün istanbuldan 1,51 le aldım. Agno 1,51 Ano ise 0,68 di. Today was my lucky daymiş , öle belirtti 1.numaralı gişedeki.Baya uraştırdı ama saolsun.
arkadaşlar bu asyalı abimiz saolsun gerçekten iyi adam..nisanda aldım vizemi 1.43 genel ortalamayla.sorduğu 4soru vardıki zaten fazlasını sorsa ne anlayabilecek ne de cvp verebilecek ingilizcem vardınerde hangi bölümde okuduğumu sordu ve not ortalaman kaç dedi.söleyince neden kötü dedi,okula gidemedim çalışıyordum dedim.gülümsedi ii tatiller diip yolladı..ancak bu şans bunun da farkındayım.çünkü yan masada arkadaşımı siyahi bayan 20dakka tuttu ki onun ortalaması gayet iidi.vizesini alan arkadaslara iyii tatiller ve bol kazançlar dilerim.almayı bekleyenlere de bol şanss...
arkadaşlar istanbuldaki asyalıdan bahsediyorsunuz dimi?
çünkü benim arkadaşım 1. sınıf ve not ortalaması 1.80 küsür adam onu red etti. Ayrıca onların sınıfından 2 kişiyi daha red etmiş not ortalamasından dolayı bu arada banada o bir numaradaki esmer bayan geldi sorularıyla pek zorlamadı fakat vizeyi alabilecem mi orasıda şüpheli hele şimdi buradaki yorumları okuduktan sonra moralim biraz bozulmadı desem yalan olur.
bana 1.8 le vize veren kadının adı . LAURA .sarı uzun saçlı,orta yaşlı
sucks !
demekı ortalaması 1.60 olanla 3.85 olan ınsan arasında hıc bı fark gozetemeden vıze verıyorlar tebrık edıyorum saka maka sevınddım
reklamcılık mı okuyosun acaba?
Önemli olan not değil. Önemli olan görevlinin senin geri geleceğine inanması ! Kimsenin umrunda deil senin notun 1 tek konu dışında.Senin notunun sana faydaları olur genede,biz düşük notla biz stres yaşarken,sen kendinden emin olursun. + ayrıca,senin notun yüksektir ama ingilizcede ben sana basarım.Nitekim öyle oldu görüşmede,kendimden emindim,söylediği her şeyi anladım,güven verdim sempatiktim ve aldım.Kıskanmana gerek yok,çünkü onun senden aşağı kalır bir yanı yok bence.
2.si, bazı bölümler kolay olurken,bazıları ise zor oluyor, arel üniversitesinin bir bölümüyle,ist.üninin mühendislik bölümü bir mi,hangi ünidesin senHayatta her şey ders değil.Üniden 3.85 le mezun olanla 1.8 le mezun olan arasında bir fark yok,önemli olan kişinin DİL ve Mesleki deneyim olarak kendini geliştirmesi.Mezun olduktan sonra senin tek artık,kafanda daha çok kullanmadığın bilgi olacak.
sucks !
Katılmıyorum ben bu görüşe.Ki ayrıca hiç sempatik değildim, dediği herşeyi anladım ama açıklayıcı bir tutum içindede değildim,ingilizcemde gayet yeterli seviyede olmasına rağmen, ingilizcemi tartabilceği cümleler kurmadım konsolos görevlisine ( kendiside nedense ingilizce seviyemi ölçmek istemedi).Ve 1.5 ortalama ile (son 2 dönem ortalamam 0,8 ve 0,6) vizeyi vermeyi tercih etti. Kara kaşıma gözüme vermediği kesin ama ingilizceme ve kendimi ifade etmeme vermediğide kesindi.Sanırım geçen sene gitmiş olmam ve diğer ülke vizelerim etkili olmuş olucak.
Bi türlü anlam veremiyorum kriterlerine bu konsolosluğun.
Buarada Turta ve jserdar, iyi tatiller, hayırlı olsun vizeleriniz.
Daha önce gitmiş olman güven vermiş olacak.turka art niyetle yazdıgını ve biz enayimiyiz 3.85 le gidiyoruz diye yazdıgını sanmışım . çok pardon.Konsolos görevlisini tebrik ettiğini sandım doğal olarak,noktalama yok bi şey yok ^^
sucks !
1.60 ' la vize alanlara (15 gun beklememe ragmen = )) benide ekleyebilirsiniz..
olmaz abi 2 günde alman lazımdı o yüzden ekleyemeyiz![]()
benm ortalamam 1.88 ingilizce müh okuyorum bana 2.dönem noktalarını yüksellttiğine dair bir yazı getirirsem bir ihtimal verebiliriz dedi ki ben ona benzer bir yazı aldım okuldan sizce bir faydası olur mu durumumda olan arkadaşlar var mı..?
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks