öncelikle hayırlı olsun vizeyi almıssın. bende bu ay icersinde gidicem. ortalamanın dusuk oldugunu sorunca anlattım demıssın eger ozel degılse ne soyledın ogrenebılırmıyım ? benımde 1.99 cunku buyuk ıhtımal sorucak.
[QUOTE=Fiorex;59800]espiyon´isimli üyeden Alıntı
direk konuya dalıyorum .zaten giriş vs bölümünü mustafa arkadaşım anlatmış.618 benim numaramdı.mülakat için beklerken 1 numaradaki esmer hintli gibi olan ablamızın bazı arkadaşları çok zorladıgını hattta bazılarına red verdiğine şahit olduktan sonra yusuf yusuf tabirinin cuk diye oturduğu pozisyona geldim. içimden inşallah 1 numara yanmaz derken 2 numaralı gişedeki yakışıklı sempatik asyalı abimizin üstündeki 618 işaretini görünce fırladım yerimden bi sevinçle galiba olcak dedim .çünkü bu yakışıklı abimiz çatır çatır vize dağıtıyodu. neyse görüşmeye geçiyorum.
marmarada mı okuyorsun dedi. Evet dedim.kaçınıcı sınıfsın dedi 4 dedim. ne zaman mezun olacaksın dedi seneye dedim. amerikada nerde ne iş yapcaksın dedi Six Flags lake george new york da lifeguard olcam dedim. sonra not ortalaman kaç dedi 1.60 dedim .neden düşük dedi. kendimce sebebini söyledim. QUOTE]
Bookmarks