Work and Travel
Toplam 67 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New Jersey NJ

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı shinoda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok doğru... wildwooda ilk gittiğimde sokaklarda kimseler yoktu. bomboş bir kasaba sanki. bir iki adam bir de birkaç adet oyun oynayan amerikan çocuğu . moreys piers nerede diye soracak adam arıyorduk. ama sonraları durum değişti. wildwood'dan pennsylvania'ya gitmek için trafiğe takıldığımız günler olmuştur
    slm herkese, bende morey pierse gitmeyi düşünüorum . benim sorunum oraya tek başıma gidecek olmam ve kalcak evbulabilirmiyim çünkü tek başıma kirayı karşılamak zor olur acaba orada benimle kalıcak türk arkadaslar bulabilir miyim? şimdiden teşekkür ederim

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Exclamation

Alıntı ömer35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm herkese, bende morey pierse gitmeyi düşünüorum . benim sorunum oraya tek başıma gidecek olmam ve kalcak evbulabilirmiyim çünkü tek başıma kirayı karşılamak zor olur acaba orada benimle kalıcak türk arkadaslar bulabilir miyim? şimdiden teşekkür ederim
    ömer35 yanlız degilsin ya bende oraya gitmeyi düsünüyorum ama kesin degil bi kaç sey daha ögrenmem lazım ora hakkında, ama edindigim bilgiye orda cok turk varmıs gidrsek o konuda sıkıntı cekmeyiz gibime geliyo sıkıntı para konusunda oluyomuş moreys piersede fazlal para kazanamıyormusun galiba ama olsun 2.iş buluruz belki duruma göre
    Konu ibo_cakr tarafından (05-12-2007 Saat 04:00 AM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation

Alıntı ömer35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

dostum bende BUYIL bir aksilik olmassa ordayım webende tek gidiyorum
    Konu bull06 tarafından (21-02-2008 Saat 04:15 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks