yakuza bende benzer sorunu dun yasadım....biliyorsun normalde mutfak ve hazırlama hattındaydan, birisi ekmeği koyar, paket kağıdını haızrlar, diğer insanlarda soğanı tursuyu eti koyar.....bizim mc e yeni gelen kazak kızlardan birini benim yanıma verdiler....ekmeği ben koyuyorum ve paketi ben çıkarıyorum, mayonez vd. seyleri ben yapıp bu kıza sadece eti koysun diye veriyor,, fakat bu vatandaş ne tür yemeklerle besleniyorsa

yaww onundekii siparişi halletmiyor,, gelmişş diğer siparişi ekranda gorup onun ekmeğini benim arkamdan makinaya atmaya calısıyor...yawww kısa diyorumm,, arkadasımm oncelikle bu siparişi hallett sonra diğerini yapacağız diyorum,, yokk abiii dingill I got it diyorr

Anlamıyor ama...yaww birdee ben gormeden serve butonuna bastıı dunn diğer siparişleri atladık,, işin basında ben olduğum için,, ben kötü gorundum managera....sonra gittimm anlatmaya calıstım derdimii managere...
bakalım bugunde aynısı olursa, bu kezz güzelce cekecem kenara soylecem walla,, kendini ispatlamaya calısıyor birde,, gelde ugras şimdi bunlarla,,,

Bookmarks