Work and Travel
Toplam 384 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Mc Donalds İşlerinde Çalışmayı Düşünenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Geçtiğimiz yıllarda Mc Donalds ta calısan ve 2. işe başlayan arkadaşlar, acaba Mc donaldsın ""work schedule "" ile diğer işin çalışma saatlerini nasıl ayarladınız.Yada hangi tür işlerde çalıştınız??

Birkaç yerde okuduğum kadarıyla, Mc donalds ın çalışma takvimi düzensiz olabilirmiş ve bu çalışma takvimi yada programından boş kalan zamanlarda bulacağın 2.işler günlük part time işler olur dediler Haklı Olarak tabi...

Ne tarz işler olabilir sizce Florida-Destin de....İş bulma sitlerinden arastırıyorum fakat yasanan tecrübeleri duymak istiyorum...Eğer varsa sizde yada çevrenizde boyle bir durum aktarır mısınız?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçtiğimiz yıllarda Mc Donalds ta calısan ve 2. işe başlayan arkadaşlar, acaba Mc donaldsın ""work schedule "" ile diğer işin çalışma saatlerini nasıl ayarladınız.Yada hangi tür işlerde çalıştınız??

Birkaç yerde okuduğum kadarıyla, Mc donalds ın çalışma takvimi düzensiz olabilirmiş ve bu çalışma takvimi yada programından boş kalan zamanlarda bulacağın 2.işler günlük part time işler olur dediler Haklı Olarak tabi...

Ne tarz işler olabilir sizce Florida-Destin de....İş bulma sitlerinden arastırıyorum fakat yasanan tecrübeleri duymak istiyorum...Eğer varsa sizde yada çevrenizde boyle bir durum aktarır mısınız?
    İlk kez gittigim icin SSN zaten 1 ay sonra falan elimize ulasmıstı. Cevremizde de 2. iş imkanı fazla değildi ve 2. işte çalışamamıştım. Para yönünden olmasa da diger yönlerden iyiydi. Deniz, günes, vs tatil yapmıstık.
    Sadece Mc Donalds larda degil tüm işlerde zaman zaman çalışma saatlerin değişir. Benim de Mc de iken 2 veya 3 haftada bir çalışma saatlerim değişiyordu. Tavsiyem Supervisor veya Head Managerın la aranı iyi tut. 2. iş durumun olunca da work schedule ayarlanırken 2. işte çalıştığını, çalışma saatlerini fazla değiştirmemesini rica et. %99 gibi bir ihtimalle seni geri çevirmez. Özellikle ilk işini aksatmamaya dikkat et, managerlerinle aranı iyi tut gerisi gelir...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)