Work and Travel
Toplam 338 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ocean City , MD

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende maryland ocean citye gidiorum arkadaşlar ve jfk'den geçecem eğer benmle aynı gün yani 16 haziranda gidecek olan varsa jfkden ocean city'e ulaşımı beraber yapabiliriz .Ben e-point diye bir şirketten rezerevasyon yaptrdm uçaktan ind,kten sonra karşılayıp ocean city'e kadar bırakacaklar.Eğer aynı tarihlerde uyan varsa olmasada olur tabi ama bu şirketi kullanabilirler.Ücretide 70 $haberiniz olsun...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı citos_88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende maryland ocean citye gidiorum arkadaşlar ve jfk'den geçecem eğer benmle aynı gün yani 16 haziranda gidecek olan varsa jfkden ocean city'e ulaşımı beraber yapabiliriz .Ben e-point diye bir şirketten rezerevasyon yaptrdm uçaktan ind,kten sonra karşılayıp ocean city'e kadar bırakacaklar.Eğer aynı tarihlerde uyan varsa olmasada olur tabi ama bu şirketi kullanabilirler.Ücretide 70 $haberiniz olsun...
    slm
    Ben ve arkdaşım da 15 hairanda new yorka incez 1 gece kalıp 16 haziranda Rehoboth Beach e gitcez ulaşım konusunda bizim de sıkıntılarımız var bu şirket hakknda bilgi verebilr misin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)

Bookmarks