Work and Travel
Toplam 338 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ocean City , MD

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı mstfdg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de dc den gideceğim.şirketim bana coastel charter adında bi ulaşım şirketi önerdi. dulles international dan alıyorlar seni ocean city e bırakıyorlar 65 dolar gibi bi fyatı var.greyhound un saatlerine baktım bi sabah var bi de öğlen . yani greyhound a kalırsak bi gün beklemek lazım ocean a gitmek için.o yüzden ben coastel charter kullancağım sanırım .şirket çok güvenli olduğunu belirtti ayrıca.mail atıp rezervasyon yaptırıyorsun fiyat listesi de şöyle bi göz at istersen http://www.c-charter.com/main/index....&id=16&Itemid=
    anladım çok sağol ben de bi mail atıcam sanırım fakat gönderdiğin link'te ocean city md göremedim ben..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı okangroove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım çok sağol ben de bi mail atıcam sanırım fakat gönderdiğin link'te ocean city md göremedim ben..
    ewt doru haklısın görememekte çünkü o belirtilen havaalanları öğrencinin alınacağı yerler. sadece ocean city e götürüyorlar zaten o yüzden belirtmemişler . ocean city deki yerel ulaşım yada tur şirketi gibi bişey zaten bu . başka bi yerde şubesi yok bi de ana sayfasına bakarsan zaten ocean city resmi var sadece. vala usa deki sponsorum ısrarla bunu öneriyor. kesin komisyon alıyolar ama olsun güvenli olması daa önemli

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)

Bookmarks