Work and Travel
Toplam 58 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wat 2008 planlari

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ssservet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dstm msn vermek yasak msnadresim eklersen haberleşiriz ben bursada kampüste rektörlük yurdunda kalıyorum görükleye falan yakınız,birlikte hareket ederiz hem.(bu arada wat ile ilgilenen diğer arkdaşalrda ekleyebilir)
    dostum msn vermek yasak o yuzden ekleyemedim özel msjda atamıyorum şimdilik burdan idare etcez ben sınıfımdan 1 arkadasımla aynı yere gidicem ve aynı işi yapıcaz..sen yalnızmısın?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mommuma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum msn vermek yasak o yuzden ekleyemedim özel msjda atamıyorum şimdilik burdan idare etcez ben sınıfımdan 1 arkadasımla aynı yere gidicem ve aynı işi yapıcaz..sen yalnızmısın?
    neymiş bu iş ve yer?bizde aşağı yukarı 2 3 kişiyiz ama aynı yere gitceğimiz belli değil hem olmasada iyi olur orda fazla türkçe konuşmak istemiyorumda..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ssservet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neymiş bu iş ve yer?bizde aşağı yukarı 2 3 kişiyiz ama aynı yere gitceğimiz belli değil hem olmasada iyi olur orda fazla türkçe konuşmak istemiyorumda..
    dostum yere tam olarak karar vermedim ama işimiz eğlence parkları olacak büyük ihtimal..tabi fırsatımız olursa 2.iş te düşünüyoruz..ing konusunda sorunum yok,hem kazanmak hem eglenmek hedefimiz

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks