isim degisikligi yapiliyo mu bi de yani benim bileti arkadasimin adina yapabilir miyim ?bilen var mi bunu
isim degisikligi yapiliyo mu bi de yani benim bileti arkadasimin adina yapabilir miyim ?bilen var mi bunu
Name changes are never allowed...
Biletini 125 euro karşılığında iptal ettirir.. Yerine yenisini alabilirsin.. Watken'de screenshot koymuş zaten..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
beyler bu flight protection ne ? yapmalı mıyım 18 dolar?
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
expedia kesinlkle çok pahalı...
500 dolarlik bilet aldi herkes nasil pahali oluyo
yok ya bu destingirl şaka bence, virüsmüsün kız sen, 500$ a aldık NY biletini, allah allaaahh...![]()
ne kadara aldin bileti tarihleri ne bi de?
expedia hayatımı değiştirdi valla
nazar değmesin![]()
hani ameleyizya ondan dolayı ucuza verdiler demkki![]()
![]()
![]()
destin girl expedia.com da 370 euro ya bilet alirsin ist nyc arsi gidis donus. sonra kendin nyc destin arasi alacagin bilet ortalama 200 euro olsun eder sana 570 euro yani seninkinden 120 euro ucuz .. arstir istersen bi expedia.com direk destini pahali vermis olabilir ama o tarihlerde nyc ist arasi bilet bul ayrica kendin al aktarma biletini destin e
yok abi ondan dolayı söylemedim, msj ulaştı gideceği yere, 2.50 nin altınadilere amele diyen bi arkadaş vardıda, onaydı laf... yoksa beni ben istemediğim sürece kimse amele sınıfına koyamaz... özelliklede not ortalaması söz konusu olunca
demekki öyle oluo, ben onun yalancısıyım![]()
arkadaşlar biletler british te ucuz galiba 500-511 dolar arası ist jfk arası. sadece expedia dandeğil bütün bilet sitelerinden baktım..
AEK
az arastirmak lazim bunlari sirketlerinkinden daha ucuz mutlaka bulunuyor. kendin bile bulsan bi de ayri ayri alirsan biletleri daha ucuza gelebiliyor...
Beyler 300 tl limitli kredi kartım var üzerine nakit ekleyip alma şansım var mı expedia dan bilet?
Bir de ben bir acentaya gittim. Neymiş expedia amerikan şirketiymiş bu biletler amerika satışlıymış türkiyeden alınamazmış. Alamazsın dedi bana kadın sinir oldum.
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Meşhur $500'lık biletleri alanlar kazık yedi(ben dahil).
Aynı bilet şu anda $493. $7'ın acısını yaşıyorum![]()
Konu faruk tarafından (24-04-2009 Saat 11:29 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: İmlâ
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks