bileti gondermemeleri gibi bir durum duymadım daha once...ben ve yurtdışında oturan bir çok arkadaşım bu siteyi kullandık, bi problem çıkmadı...zaten senden parayı çektikten sonra senin o sitede bi sayfan oluyor, onun çıktısı da e-ticket olarak geçiyor, gondermeseler bile elinde o var...kart konusunda da hatırladıım kadarıyla dunyadakı her cesıt kart gecıyor...15 ulkede olan bi sirket bu cunku...degeride yanlıs hatırlamıyorsam 2.5milyar dolar falandıacentadan daha guvenilir oldugu kesin bence...
Slm arkadaslar 15 HZran a LAX gidis donus 790 Euro ya aldim..isteyen varsa nerden aldigi mi solerim... burda sirket belirtmeyim bana mail atabilriniz...
(Deniz şirket ismi verebilirsin )![]()
Konu Fiorex tarafından (29-05-2008 Saat 01:10 PM ) değiştirilmiştir.
pier ben aldım bilet 1250 dolara expediadan.berlin aktarmalı olması dışında bi sorun yok.transit vize istediklerini okudum burda biri yazmışştı ama sitesinde de istemedikleri yazıoo hangisine inansam bilemedim.ama aldım havayolları iyiydi ucuzdu bi nebze..kaçırmim dedim inş büyük bi sorun yaşamam..
saol taltrap iyi oldu söylediğin..rahatladım..
rica ederim,cali de iyi eğlenceler![]()
saolasınnsana da iyi eğlenceler!
saolasınnsana da iyi eğlenceler!
geçen yıl giden arkadaşlar... Sorun yaşayanınız varmı =)
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
Ben aldım Expedia 'dan Seattle - Wrangell (AK) bileti aldım sorun yaşamadım . Alaska Airlines ile aynı fiyattı .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
berlin aktarmalı da sorun yaşadım.almanya transit vize istio sadece berlin için frankfurt münihte sorun yok.berlin dışında almanyanın hiçbiyerinde sorun yok.berlin uçuşumu gerçekleştiremedim,kapıya kadar sorunsuz geçtim pasaporta çıkışım falan basıldı ama uçağa binemedim,izin vermediler vize olmadığından.expedia nın bi yardımı olmadı bu durumda,gerçi böle bi talebi de yok ki.aktarmanı dikkatli seçersen hiç bi sorun çıkmıo,güvenilir bi site o anlamda.
@deniskızı ne yaptın peki uçağa almadılar ee sonra??
Electricity Paralyses..!
Ben de merak ettim..Ne oldu sonrasında?
yeterince insan merak ettiği zaman cevaplayacakmış![]()
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
bende merak ettim diyim o zaman![]()
ben frankfurt'ta hic bi sorun yasamadim.
her taraf turk kayniyor,turk elemanlarla dolu bi havaalani,turkler size yardimci olucaklar![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
yani almanyada da sorun yasanmaz heralde ..birsuru calisan turk var ordada..amsterdam da bile vardi baya tur ki almanya icn dusnmyrm bile
S-pectacular
ya bu expedia denen siteden bilet alırken kredi kartımı olması gerekiyor, yoksa bakiyesi uygun bir hesap kartıda bu işlevi görecekmidir?*
amerikadaki debit kartlar yani banka kartlari geciyordu sanirim turkiye dekiler de gecer...
Bildiğim kadarıyla geçmiyor..Çünkü sorduğu kart çeşitleri Visa, Mastercard, American Express ve Discover..
Son ikisini bilmiyorum ama Visa ve Mastercard'ın normal hesaplar için olan kartları Visa Electron ve Maestro..Yani bu kartlar seçenekler arasında yok..O nedenle Visa veya Mastercard logolu kredi kartı olması şart..
Eğer nakit paranız varsa bir tanıdığınızın kredi kartına yatırıp onun kartıyla alabilirsiniz..Sonuçta kredi kartı sahibi siz olmak zorunda değilsiniz..Ben de orbitz'den kız arkadaşımın kartıyla aldım ve yolcu benim.Telefon edip sormuştuk bir sorun olmayacağını söylediler..
3 sene önce o gelirken de bir arkadaşının kartıyla priceline.com dan almıştı ve bir sorun çıkmamıştı.![]()
Gecen sene babamin kredi kartindan almistim Expedia 'dan sorun olmadi . Bilginize ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler..
http://matrix.itasoftware.com/cvg/di...4F7CD465004378
700 dolara ist jfk bileti var gidiş dönüş. bakmalısınız. Kriz döneminde iyi bilet.
Konu Beholder tarafından (19-03-2009 Saat 10:53 AM ) değiştirilmiştir.
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
ACİL!!
EXpedia dan iptal durumunda kesinti oluyor mu?? British Airways...
Electricity Paralyses..!
125 euro british airways expedia daki
emin misin
watken iptal oluyo mu
emin misin ya nerden baktın watken acil lazım.. bulamadım ben bi türlü benim baktığım yerde şu yazıo ,
Trip Cancellation/Trip Interruption
In the event You are prevented from taking Your Flight because:
(a) You, a Traveling Companion, or an Immediate Family member suffers an Injury, Sickness or death; or
(b) You or Your Traveling Companion
(i) is hijacked, quarantined, required to serve on a jury, or subpoenaed;
(ii) has a home made uninhabitable by fire, flood, volcano, earthquake, hurricane, or other natural disaster; or
(iii) is directly involved in a documented traffic accident while en route to departure;
the Insurer will pay benefits for:
Trip Cancellation -
non-refundable Flight cancellation charges up to Your total Flight cost.
Electricity Paralyses..!
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks