Gidiş dönüş biletimi aldım Bence çok uygun aldım ist new york 29 haziran 14 eylül 545 euroya mal oldu.
Gidiş dönüş biletimi aldım Bence çok uygun aldım ist new york 29 haziran 14 eylül 545 euroya mal oldu.
tarihler esnek mi?
tarih esnekliği var ewt 1 kereye mahsus değiştirebiliyorsun.
çok güzel bi fiyat. hayırlı olsun
gercekten iyi fiyat hayirli olsun..
nerden aldın bileti
ben de almayı düşünüyorum ama şu an 562€ civarı biletler bi de ds formu bekliyorum bi gelse alacam hemen de
acentadan mı aldın yoksa kendin mi
valla ballısın ha![]()
Amerika sefaretine değil dikkat amerika sefaletine
kemalsmn in yardımıyla bende gittim rezerve ettim bileti. Ayrıca Newark'a da varmış uçuş... Fiyat da aynı...
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
hangi acenta hocam bir de onu söyleseniz![]()
acentadan aldım bileti istanbulda özelden msj atarsınız yardımcı olmaya çalışırım burda reklam olmasın![]()
bize de air france şirketinden rezervasyon yapılmış.28 haziran-19 ekim, fransa aktarmalı, 1370 ytl(bugünün kurundan 850 dolar oluyor) sizce iyi mi bu fiyat?alalım mı yoksa daha ucuza bulabilir miyiz?
bizim rezervasyonumuz da air france şirketinden yapılmış, 29 haziran-19 ekim, fransa aktarmalı, 1370 tl.alalım mı sizce?daha ucuza bulabilir miyiz?
bence airfrance.com.tr den gençlik biletlerine bakın ve kıyaslayın 20-30tl falan fark varsa hiç uğraşmayın derim
az önce baktım 1247 tl
Konu hellguard tarafından (08-04-2009 Saat 10:38 PM ) değiştirilmiştir.
eğer 29 haziran tarihinde gidersek 100 tl daha ucuzmuş ama jfk da inmiyormuşuz.laka george a gidicez.hangisi daha mantıklı karar veremedik.2 gün içinde almamız gerekiyo bileti.
JFK'e giden British Airways biletleri 500$ iken neden Air France ile gidiyosunuz?
kendi sitesinde var işte. 13 haziran - 23 eylül alıyorum ben bileti
13 haziran 227 euro, 23 eylül 212 euro yazıyor.yani 500 dolardan fazla.
bizim almamız gereken tarihler ise daha pahalı.
arkadaşlar lake georgea çok yakın bir yere gidiyorum
beni albany havaalanından alacaklar.
new yorka expediadan 500$a bilet aldım
new york albany de 60$ onu daha sonra alıcam siz de öyle yapın
25haziran perşembe gidicem ben
ben de bi acentayı aradım
29 haziran paris aktarmalı jfk bileti 630 Euro
Red alma durumunda kesintisiz iade ediyorlamış ücreti. Birde uçuş tarihlerini 1 defaya mahsusu ücretsiz değiştirebiliyorlarmış
sizce fiyat nasıl. mesela 500 dolarlık britishten alsam bileti red olsa 125 euro kesiti yapılacak. diyelim vizemi aldım. dönüşte oynama yapacaksam ki kesin yapacağıma inanıyorum 125 eoroı ordan gidicek.
birde internetten değişiklik yapmak kredi kartı kullanmak yban ellerde zor geldi. halbu ki geçen gittiğimde ben usadan bir telefonla biletiin tarihini değiştirmiştim. hiç zorluk çekmeden.
bu özelliklerde daha ucuz bilet bulabilirmiyim onu araştırıyorum şimdi. teşşekürler
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks