Work and Travel
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: transkriptim yetişmiyor öneriler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı kemalsmn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öylede mesele 100 lük sistem veya 4 lük sistem deil bunlar dioki 1.sınıfların sistemi değiştiği için şuan bilgisayarlara giriş yapılmadı ve ne zaman yapılacağı konusunda da kesin bi tarih yok bu yüzden transkripiitm veremiyoruz sadece zarfın içine öğrenci belgemi koyup altınada bu dediklerini not düşüp imzaladılar bende bunu alıp gidecem durumumu analatcam güzelce napayım.
    bana verdiler transkript git güler yüzle bi daha anlat hatta utanmadan ingilizce aldım bende 1. sınıfım ama master hangi kampüs

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı anyhow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana verdiler transkript git güler yüzle bi daha anlat hatta utanmadan ingilizce aldım bende 1. sınıfım ama master hangi kampüs
    göztepe kampüsü iktisadi idari bilimler ya eminmisin ben ta bilgi işleme gittim ordaki adam da hatta çok yardımcı oldu ama elimden fazla bişi gelmiyor dedi otomasyon tam olarak devreye girmeden veremeyiz dediler ama bu sistem sadece 2008 de 1.sınıfa kayıt olanları etkiliyor senin master olduğu için farklı olabilir mi

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı kemalsmn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göztepe kampüsü iktisadi idari bilimler ya eminmisin ben ta bilgi işleme gittim ordaki adam da hatta çok yardımcı oldu ama elimden fazla bişi gelmiyor dedi otomasyon tam olarak devreye girmeden veremeyiz dediler ama bu sistem sadece 2008 de 1.sınıfa kayıt olanları etkiliyor senin master olduğu için farklı olabilir mi
    ben haydarpaşadayım bende 2008 de girdim banada demişti görevli ben sorunca 4 lük sistemde kaç ortalamam diyice daha sisteme geçemedik demişti ben normal transkript istiyorum de 100 üzerinden ortalaman yazsın yeter ingilizce istiyorsan ben sana benim transkripti yüklim siteye ordan bakarak çevir bole olmasını istiyorum dersin verirler bu senin hakkın bunu sana vermek zorundalar

yarın yüklicem siteye şimdi scan edemedim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks