Bizde bu sene buraya gitmeyi düşünüyoruz ama bakalım işveren kabul edecek mi?
Bizde bu sene buraya gitmeyi düşünüyoruz ama bakalım işveren kabul edecek mi?
bende bi arkdşmla beraber busch gardensta çalışıcam bu yaz geçen yıl da cedarpointte çalışmıştm umarım burası daha iidr şehir merkezinin baya bi dışında diolar bu durumda problem olablr :s
pamela![]()
ben de bu yıl busch gardens a gidiyorum şirketimin tavsiyesi ile. park merkeze o kadar uzak deil galiba en azından virginia beach e çok yakın.
arkadaşım bilgi için saol. zaten domuz eti korkusundan pek etli yemeklere bulaşmak istemiyorum. mideyi bozmayacaksa (yemeklerin biraz kötü koktuğunu duydum) yerim sorun deil.alışveriş konusunda da fikirlerini bekliyorum
mesela ebay dan alışveriş için ordan ayrıca bir pay-pal kartı felan çıkartmaya gerek varmı yoksa iş yerinin sağladığı kart online alışverişlerde yeter limi?
2 =)
Kız Arkadaşım ve Ben. Co Habitation Olmaması Biraz Sinirlerimizi Bozdu Ama Parkın Evleri Yine En Rahatı Gibi Duruyor, 1. Ay Sonunda Düzgün Birilerini Bulabilirsek Belki Eve Çıkılabilir =)
15inden Erken Gideceğiz Galiba, 12si Gibi. 10unda Finaller Bitiyor. Çalışmaya Başlama Tarihimiz 15i Ama =)
Giden arkadaslar bize bedava bilet ayarlarsiniz artik![]()
Aslında Amaç Zaten Kültürel Değişim ve İnsanlarla Tanışmakken Odaların Durumunu Pek Sallamadım Ben, 2-4 Arası Kişi Kalınabiliyormuş Duruma Göre. Ama Düzgün ve Rahat Yerler Olduğunu Duydum, Ortak Kullanım Alanları da Var İnternet vs Gibi...
arkadaslar bu yaz bende arkadasımla busch gardensa gıdecegız.yalnız orada daha önce calısmıs arkadaslar bıze hangı pozisyonlarda calıstıklarını ısi secme konusunda nasıl davranıor patron en rahat ve eglenceli parası bol pozisyonlar hangıleri ve pozisyonlar ıcın yeterli bir inglizce isteniyormu bunları paylasırsanız sevınırım.
arkadaşım ben orda iş veren biriyle mailleşiyorum arada bir. ordaki parkta farklı country area lar varmış irlanda almanya ingiltere gibi. almanya kısmından biriyle mailleştim o orda şeker felan satmış baya eğlenmiş baya arkadaş kazanmış ve 6.500 dolar kazanmış. birde orda gift shop lar varmış kasiyer olarak ya da dükkana gelen müşteriye yardımcı olma işi felan. Giden herkes çok memnun kalmış yanibu arada seasret sen uçak biletini ayarladın mı? bir de bu işin verildiği fuara gelmişmiydin? ben 550 euro ya bilet buldum 13 haziranda gidiyorum istersen birlikte gidelim tarihi sana da uygunsa...
hocam aslında ben lıfeguard olarak calısmak ıstıyorum ama ıngılızce yeterlilik sevıyesı ısterse ozaman sanırım bu cankurtaran olayında ıngılızce duzeyı baya ıyı ıstıyorlarmıs.bırde benım 16sında fınal son sınavım var en 17sıne bılet alacgım buyuk ıhtımal zorunlu olarak.bıleti nerden buıldun yardımcı olursan bende olmazsa rezerve yaptırayım ucuzmus baya senın bılet![]()
hımm lifeguard ı yeni duydum. o zaman 17 sinde orda görüşürüz artık. sonfiyat.com dan araştırdım ben bileti de danışman şirketime rezerve ettirmiştim. bence de gerçekten ucuza sayılır ama aklında bulunsun dönüş tarihi değişikliği yapayım dersen cezası varyalnız gitmeyi de hiç istemiyorum ama bakalım noolcak...
baya varmış busch gardens da
tek gıtsende sorun olmaz orda yalnız olmayacaksın biz varız yalnız okul bıan önce bıtsede gıtsek ya valla sarmıor okul ders buralar
dogukan ben sonfiyat.com adresine girdim fakat nereye gıtmek ıstıorsunuz sorusıuna ne demem gerekıor?
tamam cok saol.orada görusmek dileğiyle bu arada adım eren.tanısırsak hatırlatırsın forumdan![]()
arkadaslar, peki konaklama parasi ne kadar?
her gun icin 10 $ dolar gosteriliyor job offer form'da. dogru'mu?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkadaşlar bu yaz bushch gardensa gideceklerden hiç biletini alan varmı ??
eğer uçak biletinizi aldiysanız tarihlerini fiyatını ve nerden aldığınızı belirtirseniz çok iyi olur
arkadaşlar 2009 yazında Buch garden a gidiyorum en ucuz nasıl giderim.bilet falan haberleşmede nasıl yol olabilir.yardım bekliyorum.adresime mail atabilirseniz çok sevineceğim.bu gibi sorulara cevaplar aslında forumda var ama inanın insanın kafası karışıyor. vakit problemim de var.okuduğum bölüm itibariyle aşırı derece de yoğunum. lütfen yardım etmek isteyen birisi mail atabilirse çok minnettar olacağım. saygılar...
en ucuz sole olabilir.Ist - newyork ucusun olur.ordan china bus ile norfolk yaparsin.30 dolardi gecen yil.Norfolktan da otobus bulabilirsn williamsburg tarafina.Ya da ist-norfolk alirsin biletini.50 euro daha fazla odemis olursn ancak en azindan yorulmamis olursun.
ben biletimi aldım Zeffix www.sonfiyat.com dan british airways ile 550 euroya gidiyorum. 13 haziranda gidiyorum eğer bu tarihe alabilirsen birlikte gdebiliriz
bu arada Sovereign senden de haber bekliyorum
yokmu arkadaşlar başka giden ?ne zaman gitceksiniz yazarsanız iyi olur...
arkadaslar daha önceden busch gardensa gıden calısan arkadaslar adresımı yazcam benı eklersenız cok sevınırım bırkac sorum olacak hem iş pozisyonları hemde bırkac ınce sorum olacak bilgilendirme amacıyla yardımlarınızı bekliyorum. *********.iyi günler
forumda msn paylasimi yasaktir.
Konu Roma tarafından (11-04-2009 Saat 12:26 PM ) değiştirilmiştir.
busch gardens yolculuk için aslında biletlerimi rezervasyon yaptırdım kararsızım biri 20 Haziran ctesi air France 608 euro (aktarmalı-dönüş tarihi esnek) ama ctesi saat 21.10 da orda olcam diğer rezevasyonum ise 21 haziran pazar delta 618 euro (aktarmasız-dönüş tarihi esnek) buda pazar saat 16.55 te orda ama işe başlama tarihim ayın 22si pazartesi günü tarih geç ama delta ile aktarmasız gitmek istiyorum bu işe başlama tarihlerinde hiç esneklik yapılıyor mu (çok mu birşey istiyorum yoksa) yada air france ile gidip havalimanın da akşamı geçirip pazar da yola mı koyulsam ?
Amerika sefaretine değil dikkat amerika sefaletine
gittiğiniz havaalanını yazar mısınız? Özellikle daha önce gitmiş olanlar farklı uçak-otobüs-tren varyasyonlarını yazabilri mi?
pardon dalgınım bu aralar sınavlardan dolayı affola gitceğim hava limanı newyork jfk
Amerika sefaretine değil dikkat amerika sefaletine
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks