daha dün 1.70 den 700 dolar ödedim yaa .. gerçekten zor oluyor . daha bilet falan...masrafları çıkarsam başka bişey istemeyceğim artık...
daha dün 1.70 den 700 dolar ödedim yaa .. gerçekten zor oluyor . daha bilet falan...masrafları çıkarsam başka bişey istemeyceğim artık...
Benimde 700$ + bilet masrafım var. Elimde ne var ne yoksa satıyorum. Gitar, fotoğraf mak, vs.![]()
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Çalışacağım İş:
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Umarım gidince daha iyilerini alırsın..Sattığına değer.![]()
Nereye gideceğime bir de karar verebilsem... Konaklama, güvenlik, ucuzluk ve tabi ki tatil....
![]()
Orada size TL ile ödeme yapmayacaklar merak etmeyin. Nedir bu endişe?
Dolar ödeyip dolar kazanacaksınız. Tabi buraya döndüğünüzde yeniden TL'ye döneceğiniz için kurdaki düşmelere bağlı olarak zarar söz konusu olabilir ama doların da önümüzdeki aylarda düşme eğilimi göstereceği öngören bir analist yok sanırım.
Dolar ve Euro nun son hali....
EUR AVRUPA PARA BİRİMİ A-2,17557 S-2,20796
USD AMERIKAN DOLARI A-1,743 S-1,76704
Dolar 2 TL Yİ GÖRÜR DENİLİYOR HAZİRANA KADAR.....
Benim dolarla işim kalmadı dün 1.7380 den 700 dolar alarak program ücretimi tamamladım. Geriye sadece uçak biletim kaldı. Bence acele edin dolar 2'yi bulacak yoksa.
Çalışacağım İş:
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
zannetmiyorum ya imf ile anlaşma oolursa dolar düşer bence.. Zaten müdahele gelir merkez bankasından 1.8 olursa
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
arkadaslar moralinizi bozmayin simdi zarar yapiosunuz ama belki kazandiklarinizla buraya geldginizde belkide kar yaparsiniz..pozitif olun..karamsar olmayin..zaten zarariniz olsada yapicak bisi yok..kader..
S-pectacular
1,785inde üstüne cıktık bugun
Çalışacağım İş:
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Dolar olmus 1.78 ustune bide kriz var... harbiden bayaaa buyuk bi sansa ihtiyacimiz olacak.
dolar dusecek arkadaslar biraz bekleyin
ben bugün bankadaki arkadaşlarımla konuştum onlarda doların dahada yükselecegini bekliyorlar ,tahtakale piyasası ise düşecegini tahmin ediyormuş. bilginize
arkadaslar uluslar arasi ekonomistler amerika piyasasindaki belirsizliklerin korundugunu ve dolar hakkinda su an kesin bi yorum yapilimayacagini acikliyorlar.
Seçimlerden sonra düşme olasılığı varmış. Şuanki hereketliliğin sebeplerinden biride seçimler.
doların yanında euroda da hatırı sayılır yükseliş var
uçak biletini euro olarak alacağımızdan
dün sabah 2.21den 500euro yaptım derse girdim çıktım bakayım dedim 2.5 olmuş
evet dostlar an itibari ile doların satış fiyatı 1,8207 olmuştur...
ıns burdan 1.80ne alıp donusste 1.20lerde olmaz ya:S
arkadaşlar yükselsede düşsede bize koysada koymasada USA ya gidiceğiz ve döneceğiz çaresi yok yani o yüzden ZENGİNİN PARASI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİ hesabıne alaka ise
![]()
ben gecenn gün rüyamda doları 1.60 a kadar düştüğünü gördüm ya nasıl etkiledyse meret beni![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
midahele edildi bu sabah zaten hızla düşmeye başladı dolar.maşallah merkez bankasının rezervleri dolar doluymuş siz hiç korkmayın![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
biraz daha dolar sürmeleri lazım piyasaya 50 milyon dolar kesmez piyasaları 2 gün sonra yükselir tekrar..
ya zaten ivmeyi azaltmak içindi bu dolar salımı biraz bence.doların çıkışı biraz spekülatif bu sefer o yüzden pek müdahele etmek istemiyo sanırım merkez bankası ama direncini kırdıktan sonra bir miktar daha salarsa dediğin gibi hızla düşecektir
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
merkez bankası, para arz ettikten sonra dolar çıkmaya devam ederse işte o zaman kötü olur. merkez bankası güvenilirliğini kaybeder. yabancı yatırımcı da kaçar. kriz ortamlarının lideri altın bile bugün %4 düştü.
obama türkiye'ye gelicek denildi. eğer ortam iyi olursa dolar az da olsa düşer. bence 29 mart sonrasını beklemek iyi olur. bu seçim büyük ihtimal geçmiş dönem seçimlerini aratmayacağı için piyasalarda beklenen gerçekleştiğinden dolar düşer gibi...
bu arada doların üzerinde yoğunlaştık ama euro da 2.24 oldu. sterlin gibi maşallah...
2009 Work and Travel
Avalon, New Jersey.
Sorularınız için pm atınız...
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks