Work and Travel
Toplam 70 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kodiak ; AK

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bizde arkadaşımla Kodiak'a gidiyoruz, bakalım döndüğümüzdeki etkisi nasıl olacak. Bu yıl umduğumuz gibi verimli geçerse seneye bir kez daha gidip son seneminin jübilesine yapacağım. Sonra artık master için Sidney mi olur, Viyana mı

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Kanj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizde arkadaşımla Kodiak'a gidiyoruz, bakalım döndüğümüzdeki etkisi nasıl olacak. Bu yıl umduğumuz gibi verimli geçerse seneye bir kez daha gidip son seneminin jübilesine yapacağım. Sonra artık master için Sidney mi olur, Viyana mı
    Bu yıl sezon iyi bekleniyor.... Bende king cove peter pan a self olarak gitmeyi planlıyordum ama sanırım yattı o iş. şimdi kodiak taki fabrikayla baglantıya geçtim umarım orasını self olarak ayarlayabilirim. En güzel yanı da vergi vermezdik bizim fabrikada.... Saati 8 dolar vergi yok güzel olmuştu (:

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Wink

Alıntı quemmaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yıl sezon iyi bekleniyor.... Bende king cove peter pan a self olarak gitmeyi planlıyordum ama sanırım yattı o iş. şimdi kodiak taki fabrikayla baglantıya geçtim umarım orasını self olarak ayarlayabilirim. En güzel yanı da vergi vermezdik bizim fabrikada.... Saati 8 dolar vergi yok güzel olmuştu (:
    Saati 8$ gerçekten deli para. Ben kendimi şartlandırmayayım diyorum hayal kırıklığı falan sonra koyar insana ya Masraflar çıksa kafi şimdilik

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Kanj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Saati 8$ gerçekten deli para. Ben kendimi şartlandırmayayım diyorum hayal kırıklığı falan sonra koyar insana ya Masraflar çıksa kafi şimdilik
    masraflar cıkar o yönden dert etmeyin... zaten masrafını bile cıkartmayacak kadar az balık olursa fabrika kapanır sen 3000 dolar zarar edersin adamlar milyon dolar ama kodiak da oluyor iş öyle yada böyle konum olarak cok iyi bi yerde çünkü... Cok fazla fabrika var avantajı o... 2 fabrika yapabilirsiniz bünyeniz elverişli ise (3 fabrikada calısan arkadaşlarım vardı, 36 calısıp 12 saat uyuyordu) tabi bunun gibi abartmamak lazım

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı quemmaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masraflar cıkar o yönden dert etmeyin... zaten masrafını bile cıkartmayacak kadar az balık olursa fabrika kapanır sen 3000 dolar zarar edersin adamlar milyon dolar ama kodiak da oluyor iş öyle yada böyle konum olarak cok iyi bi yerde çünkü... Cok fazla fabrika var avantajı o... 2 fabrika yapabilirsiniz bünyeniz elverişli ise (3 fabrikada calısan arkadaşlarım vardı, 36 calısıp 12 saat uyuyordu) tabi bunun gibi abartmamak lazım
    Balik kuzeyde baslar kuzeyde biter her zaman icin onceligi kuzeye verin . Bende gecen sene Kodiak 'in cok iyi oldugunu duymustum . Simdiki aklim olsa ilk once kuzey sonra guneye gecerdim . 3 Fabrikadan paycheck alanlari ben de duymustum .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)