Work and Travel
Toplam 70 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Kodiak ; AK

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı haydar78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaşlar ben 28 haziran sabahı istanbuldan hareket ediyorum. Ocean Beauty de çalışacağım. yanımda 3 arkadaşım daha olacak. forumda iş çeşitleri ve fabrikalarda yapılabilecek işler hakkında bilgi verin başlık var fakat bu işlerdenhangisi daha avantajlı yada hangisi daha uzun süre çalışma imkanı sağlar konusunda kimse birşey yazmamış. benim sorum gidip çalışan arkadaşlardan bu konuda bilgi verebilecek varsa çok mem nun olacağım. ilk gidişimizde madur olmak istemiyorum. tecrübeli arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

Kodiakdaki Ocean Beauty genellikle konserve isleri yapilio diye biliorm ama kodiak daki en saglam fabrikalardan biridir.. oranin sozlesmeli elemani iseniz genelde is olur.. fabrikada yapilacak isi secme sansiniz olmadigi icin sansa kalmis ama iyi bir fabrikadir sezonda full basar genellikle yane 12 yada 16 saat gunluk.. genelde fabrikalirn en cok calisan bolumu case up denen paketleme bolumudur genelde en cok onlar calisir..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı indeus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kodiakdaki Ocean Beauty genellikle konserve isleri yapilio diye biliorm ama kodiak daki en saglam fabrikalardan biridir.. oranin sozlesmeli elemani iseniz genelde is olur.. fabrikada yapilacak isi secme sansiniz olmadigi icin sansa kalmis ama iyi bir fabrikadir sezonda full basar genellikle yane 12 yada 16 saat gunluk.. genelde fabrikalirn en cok calisan bolumu case up denen paketleme bolumudur genelde en cok onlar calisir..
    şu günler de 1 gün calışıyo bir gün çalışmıyo ocean beauty ama filipinli çalısanlar sureklı calısıyolar balık olmazsa turklere bugun gelme diyolar dikkat edin acean beauty konaklama vermez sokakta kalmayın eğer kaldınız direk kütüphaneye gelın belki yardımcı olacak turk bulursunuz benden sölemesi kesin demiyorum belki bulursunuz

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Ilginc su siralar gunde 16 saat altina dusmemesi lazim ... Umarim iyi bir sezon olur .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)