Alıntı turka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben bısey sormak ıstıyorum self olarak gıttıgımız zaman ds formumuz daha erken gelebılırmı acaba merak edıyorum yanı ds kaç gunde gelır self olarak basvurdugumuzda gecen sene bayagı bı sorun yasadım cunku ds'm le ılgılı aylarca beklettı benı adresusa sagolsun goruslernızı beklıyorum
Arkadasim isini bularak ya da bulmadan gitmen DS formunun hazirlanis surecini ve teslim tarihini degistirmez.Bu formun basvurudan itibaren senin elinde ulasma suresi normalde 7-15 gun arasidir. Yogunluk zamaninda ise maksimum 1 ay. DS formlarinin gec gelmesinin sebebi sirketlerin tum ogrencilerin basvuru formlarini toplu bir sekilde gonderip toplu bir sekilde almak istemelerinden kaynaklaniyor. Cunku Amerika'daki sponsorlar kargo ucretlerini firmalara odetiyorlar. Bu yuzden firmalar " DS 2019 u beklemene gerek yok onsuz da girebiliyorsun vize gorusmesine nasilsa." diye ogrencileri telkin edip genelde mayis ayina sarkitiyorlar bu durumu. Yani senin yapman gereken sey sirketini zorlamak ve hatta baska sirkete gecmek konusunda tehdit etmek.

Bol sanslar.