ya arkadaşlar ben tüm mesajları okuyamadım acelem var.o Yüzden daha önce bahsedildiyse affedin.Ben 1. sınıftayım ve transkript olayı yok henüz.vize görüşmesine giderken ilk dönem sonu ortalamasına mı bakıcaklar?
ya arkadaşlar ben tüm mesajları okuyamadım acelem var.o Yüzden daha önce bahsedildiyse affedin.Ben 1. sınıftayım ve transkript olayı yok henüz.vize görüşmesine giderken ilk dönem sonu ortalamasına mı bakıcaklar?
not dokumu diye birsey vermeleri gerek..uzerinde vize sozlu vs cesitli notlarinin yazdigi transkript benzeri bir belge.Ben gecen yil boyle birsey vermistim kabul ettiler..http://www.turkishwat.net/2009-vize-...t=haz%FDrl%FDkbenimdee pazartesi gunu belli olcakk gerçii amaa ds formum daha gelmedi gelmedende girmeyi dusunmuyorum...zaten bi stres girene kadar bide girdikten sonra aldıkmı almadıkmı acaba die stres yasamayalım..ya bişii sorcam sizee yanıtlarsanız cok sevinirim..okuldan hazırlık sınıfı oldugum için transkript cıkmıyor dediler bende ogrenci belgesi aldım bitane onun altınada 2 tane vize notumu yazırdım 1. si 60 2. si 70 tir die altınada muhurlettim bide imza caktırdım onuda aldım kapalı zarf içinde koydurttum bide zarfıda muhurlettim bu yeterli olurmu vize yetkilileri için?? vizeye gittigimde demesinler what is this die hee bidee 60 la 70 notlarım vize almam için yeterlimi??malum transkript vermedikleri için not ortalamam çıkmıyor
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks