Sorun yaşayacağını sanmıyorum.. Yapabileceğin ekstra birşey yok zaten. Görüşmeye gireceksin. Vizeni alıp geleceksin. Buraya da yazacaksın inşallah![]()
Sorun yaşayacağını sanmıyorum.. Yapabileceğin ekstra birşey yok zaten. Görüşmeye gireceksin. Vizeni alıp geleceksin. Buraya da yazacaksın inşallah![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
herkese merhaba bu forumda ki ilk mesajlarımdan biri..
vize konusunda ankara baya sıkıntı çıkarıyor maalesef ,üç kişi gitmeyi palnlamıştık beraber gideceğimiz bi arkadaş 15 nisanda red yedi gerekçesi ise okulu altıncı seneye uzadı ve geçmiş bazı dönem notları bayaa kötü ama gpası ikinin üzerinde.. neyse görüşmesini anlatmam gerekirse çok sıkıntılı geçti çekik gözlü kadın(ann kim) açıklama yapmasına bile izin vermedi .. arkadaş bi daha deneyecek şansını ama başarı ihtimali düşük görünüo yani destekleyici belge vize sınav sonuçları falan götürmesi gerekio..
bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar ne önerirler?
bizim 21 nisan tarihli görüşmemizi de şirket iptal edip istanbula yönlendirdi bizde kabul ettik çünkü ankarada çok sıkıntı çıkartıolar..
ds,iş sözleşmemiz vs. gibi bütün evraklar eksiksiz ama okul uzadığı için sıkıntı var gpa ise 2.18 bu durumda okulun uzamış olmasını açıklamak durumu kurtarır mı??
Son sınıf olduğu için iş kaul belgesi , ALES sonucu gibi belgeler olumlu olabilir . 4 senelik bir okulu 6 yıla uzattıgı için red yemiştir yüksek ihtimalle . Fakat 2. kez başvurusunu yapsın mümkünse notlarını biraz daha yükseltsin (Haziranda verecek ise transkriptini) , sağlam bir iş kabul belgesi hazırlasın . Umarım hepiniz gidersiniz istediğniz yere .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
arkadaşlar herkese selamlar..öncelikle breake teşekkür ederim önceki mesajıma cevap yazdığı için..iktisat altıncı sınıfım ve okulum yediye uzadığı için vizede red yermiyin die çok korkuyordum ama beklediğimden çok ii bir görüşme geçirdim ve sorunsuz bi şekilde vizeyi aldım umarım herkes kolaylıkla vizesine kavuşur..
kimse vize konusunda ümitsizliğe kapılmasın bence..herşey kişinin kendini ifade edebilmesi ve mantıklı cevaplar vermesi ile olumlu sonuçlanıor..
destekleyici belgeler konusunda ise mantıklı şeyler götürün: eğer mezun olacaksanız dönünce çalışacağınıza dair bi belge, eğer okulu uzatmışsanız neden sorusuna mantıklı bi cevap;okulun ve bölümün zorluğu veya sınavlara girmemişseniz rapor götürebilirsiniz..
ayrıca tapu maaş bordrosu vs gibi belgeler genelde hiç bi şekilde istenmio hatta sorulmıo bile..özellikle tapu çok gereksiz bi belge..
[QUOTE=eksen03;66610]ayrıca tapu maaş bordrosu vs gibi belgeler genelde hiç bi şekilde istenmio hatta sorulmıo bile..özellikle tapu çok gereksiz bi belge..[/QUOTE
aynen öle cok sçma o kadar şey hzırladık ama hic birine bakmadılar...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks