bu seene oraya kadar gidelim bi deneyelimmmi sigma bizi ise alirmisiniz diye merak ediyorum ben)
bu seene oraya kadar gidelim bi deneyelimmmi sigma bizi ise alirmisiniz diye merak ediyorum ben)
S-pectacular
biz de 4 kişi lake george'a gitmeye karar verdik.memnun kalırız inşallah![]()
grup gidenlerdensiniz sizde desene..emnim memnun kalicaksiniz..zaten grup gittginiz icn caniniz sikilmicak..
S-pectacular
grup giden arkadaşlar otelde mi park damı ççalışacaklar hangi bölümde olacaklar
arkadaşlar bu lake george'de ortalama haftalık çalışma saatleri nelerdir.ve overtime durumu nasıl?$hangi boulmun kazancı en iyidir?giden arkadaslar bilgi verirlerse iyi olur.
ortalma 40-50 arasi
40 dan sonra overtime giriyor
en cok is park service de varde gecen sene
ama lifegurdliktada is olursa cok kazanabilrsn
S-pectacular
Biz de bu yaz lake george a gidiyoruz 8 arkadaş.Bir kısmımız göldeki botlarda çalışacağız bi kısmımızınki daha belli değil.Eğer gölde çalışan varsa veya bi izlenimi olan varsa tavsiyelerde bulunabilir mi?
Son 2 senedir Queensbury de idim. Hayatımın en güzel günlerini geçirdim. Orada tanıştığım arkadaşlarımla hala internette ya da telefonla görüşüyoruz. Keşke imkanım, zamanım olsa da bu sene de gidebilsem....
Bunları niye mi yazıyorum? Bence Work and Travelcı arkadaşlar için ideal bir yer Lake George ya da Queensbury.Great Escape'de de çalışsanız onlarca farklı işten herhangi birinde de çalışsanız bence gitmeye ve görmeye değer...
lake george fiorex ve spectacular 'in anlattığı gibiyse tam bana göre bir yer. ümit ediyorum ki konsolosluk bana vizeyi verecek,bende lake george ve bilimum u.s şehirlerini gezicem![]()
arkadaşlar ya bu düğer şehirleri gezme meselesi biraz tuzlu gelir gibime geliyor
bir hafta sonu ny a gitmek ne kadara mal olur bileniniz varmı banada sölesin
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
trenle,otobusle ulasim yokmu?
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
herkes turkten uzak duruyor ama bakiyorumda herkes burdan 4 erli 8 erli grublarla gidio bile..![]()
![]()
S-pectacular
yaa birde sormak istediğim bi şey var herkesten farklı sesler çıkıyor: araba satın almak ne kadar tutuyor ve araba almak bu kadar kolay mı? Türkiyedeki gibi bir sürü bürokratik işlemi yok mu? ayrıca biz araba alıp lake george da kullanmak istiyoruz gezerken filan..eylüle girerken de bir haftalık filan o arabayla amerikayı el verdiğince gezip en son gittiğimiz yerde arabayı satıp ordan uçakla dönmek istiyoruz.acaba öyle bi plan yapıp gitsek en son gittiğimiz yerde arabayı rahatça iyi bi fiyata satabilir miyiz ki??
Çok resmi işlem yok. araba alım satım başlığı var forumda ordan bakabilirsin bu işlerin nasıl yapıldığına. Ama travelın son donemlerıne bırakırsanız satma işini zorlanabilirsiniz. bu arada dikkatimi çekti steamboat ta nerde calısacaksınız ? işiniz ne olacak yani ?
steamboat da garsonluk yapcaz 5 kişigelirseniz bekleriz inşallah sorun çıkmadan yerleşebilirsek
Orda olucam zaten. yapacagınız güzel iş hayırlı olsun şimdiden.
araba işinize açıklık getireyım... araba yı son haftalarda satmanız çok zor... ya da ederinin %60 aşasına satarsınız belki...bir de en son gittiğiniz yerde kimi tanıcaksınız ki arabayı ona satasınız, o da var...
idareten kullanabileceğin araba fiyatlarida 300 dolardan 1500 dolara kdr var... yanlız arabayı alırken bi tamirciye baktırın derim... ordaki arkdaslar 500 dolara içi gayet güzel bir araba almışlardı fakat New York a giderken araba su kaynattı sonra geri kalan yolu hep otobusle ototstopla gitmek zorunda kalmışlardı bu yuzden alırken dikkat edin... bazen kısa yolda iyi olan arabalr uzun yoılda mort oluyor...
neyse bol şanslar....
Orda işler nasıl peki bir bilgin var mı? biz sadece fotoğraflardan filan bakıyoruz sadece tahmin yürütebiliyoruz ama bilemiyoruz yoğunluk nasıl olur ve hedef kitlenin bahşiş verme durumu![]()
Ayrıca araba meselesindeki yardımlarınız için teşekkürler.En iyisi uçakla gezmek sanırım orda :P
slm arkadaslar bu yaz lake george'ta attended olarak çalısacagım yada lifeguard yuzmem pek ii değil buyuk ıhtımalle attended olacagım bilgi verirseniz sevinirim..
overtıme filan yeteri kadar varmı??
bide ilk başta oryantasyon yapıyorlarmı yada ne kadar teferruatlı yapıyorlar teşekkürler...
kısmetse bende bu yazz lake george dayım. vizeyi alırsam teknede barmenlik yapcam.
oo selçuk sen de bizdensin habaya türk olcak anlaşılan botlarda
lake george un genelinde cok turk oluyomuş zaten . sen hangi firmayla gidiyon?
yolda gecerken slmlasirsiniz artik
gecen sene adim basi selamnunaleykum diodum ben lake g. da![]()
S-pectacular
ben campus le gidiyorum. hem iyi iş de türk çok olmasıadaptasyon sorunu yaşamayız :P
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)
Bookmarks