Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: gezme plani

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Amerika içine gidersen ne kadar para kazanabilirsin soru işareti 1. ci amerika içinde yeme içme konaklama cok masraflı olacaktır... 1. işte kazandıgın para sadece bunları anca karşılayabilecektir. 2. işi de ilk senense aklından cıkart sosyal güvenlik kartını alman 1 -1.5 ayı bulur o saatten sonra sana 2. iş kalır mı soru işareti ilk senen ise alaska ya git tabiri caizse 'it' gibi calısıp paranı biriktir ordan california ya bilet al gez gör. istanbul a dönüş biletini ise california şeklinde ayarla. benim böyle planım var ama daha karar vermedim tekrar alaska ya gitmeye

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı quemmaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerika içine gidersen ne kadar para kazanabilirsin soru işareti 1. ci amerika içinde yeme içme konaklama cok masraflı olacaktır... 1. işte kazandıgın para sadece bunları anca karşılayabilecektir. 2. işi de ilk senense aklından cıkart sosyal güvenlik kartını alman 1 -1.5 ayı bulur o saatten sonra sana 2. iş kalır mı soru işareti ilk senen ise alaska ya git tabiri caizse 'it' gibi calısıp paranı biriktir ordan california ya bilet al gez gör. istanbul a dönüş biletini ise california şeklinde ayarla. benim böyle planım var ama daha karar vermedim tekrar alaska ya gitmeye

Amerika icinde dau-off yasamak ayri bi guzel olur Alaska 'da yapacak hicbirsey yok . Eger Orta taraflara gidersen konaklaman da ucuz olur . Ya da Cedar Point gibi yerlerde yurt var ucuza kalabiliyorsun arastirirsan bulursun . 2. is ise sansli isen yanin da ikinci yili olan varsa bulabilirsin . En olmadi bulasik yikarsin bulabilirsen tabi yinede zor . Bence Amerika ici her zaman guzel bu sene gittim Alaska 'ya Amerika icine gitmedigime pismanim .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)