Work and Travel
Toplam 63 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: is fuarıııı!!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ya işte heyecan bu ne yapalım insanın sorası gelior ben spor giyinen biri oldugum için böle üste kapşonlu alta kot ayaga converse cekip gitcem o yüzden sordum hani farklı giyinmek gerekir mi die:=

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı dingin1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya işte heyecan bu ne yapalım insanın sorası gelior ben spor giyinen biri oldugum için böle üste kapşonlu alta kot ayaga converse cekip gitcem o yüzden sordum hani farklı giyinmek gerekir mi die:=

aynı kafadanız valla...yaa bide bana demesinler mi o keçi sakallar gidcek diye.bende hımmm neee ımmmm peki gider dedim ne yapalım sakallar gidcekmiş... bu arda cedar point tam türk yeri sanırım abi yaa adamlarda sadece bıyık serbest ya sadece bıyık yada komple kayık...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ehh sizin iş zor wlla ben sadece kirli sakal bırakırdım ama ne yazıkki ona müsade etmicekler onun dışında öle sakal vs takıntılarım yok o konuda rahatım :=9 sana kolay gelsin yane..:=

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı dingin1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehh sizin iş zor wlla ben sadece kirli sakal bırakırdım ama ne yazıkki ona müsade etmicekler onun dışında öle sakal vs takıntılarım yok o konuda rahatım :=9 sana kolay gelsin yane..:=
    vallaa bakalım bakalım ya yolunmuş tavuğa döncez yada klasik türk taktiği gittiğimiz yeri bizim gibi yapcaz herkes sakal bırakıp saç uzatcak...
    UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
    "Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
    Yarvay McDonald Valentine

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks