Work and Travel
Toplam 569 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Six Flags The Great Escape Lake George/NY

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benim Merak Ettiğim Konu Food Iyimidir Yeterince Overtime Alabilirmiyiz Yoksa Lifeguardlık Mı Tercih Edelim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı gepetto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim Merak Ettiğim Konu Food Iyimidir Yeterince Overtime Alabilirmiyiz Yoksa Lifeguardlık Mı Tercih Edelim
    simdi söle bi durum var bildigim kadarıyla foodda saate 7.15 life da 8.00 alıolardı.size söledikleri herkese aynı dedikleri.ama otelin havuzunda calısmak daha karlı kapalı olduu icin her zaman calısabilirsiniz.lake george un havası hic belli olmuyo gayet iyiyken yagmur yagabilio ve havuz kapanabiliyo.ayrıca havuzun kapanması parka göre daha erken secim sizin

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    simdi söle bi durum var bildigim kadarıyla foodda saate 7.15 life da 8.00 alıolardı.size söledikleri herkese aynı dedikleri.ama otelin havuzunda calısmak daha karlı kapalı olduu icin her zaman calısabilirsiniz.lake george un havası hic belli olmuyo gayet iyiyken yagmur yagabilio ve havuz kapanabiliyo.ayrıca havuzun kapanması parka göre daha erken secim sizin
    sigma senle ben gurur duyuyorum..vaybe yazdiklarini sanki suan senin agzindan dinliom ben..
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı S-pectacuLar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigma senle ben gurur duyuyorum..vaybe yazdiklarini sanki suan senin agzindan dinliom ben..
    eyvallah kardes.maksat yardımcı olmak zamanında biz cok aradık bisiler ögrenmek icin

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar nedne 6 flags ... diger işlere göre avantajları neler bunlardan bahsedebilir misiniz biraz...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı dingin1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar nedne 6 flags ... diger işlere göre avantajları neler bunlardan bahsedebilir misiniz biraz...
    neden six flags mi cunku diger is dersen six flags bünyesi icinde rider olarak da calısabilirsin foodcu olarak da calısabilirsin lifeguard olarak da calısacagın is cesitli yani.ama neden six flags dersen amerikanın en isimli parklarından biri kendisi ve amerikalılar isme cok önem veriyorlar yanılmıyorsam 7tane parkı mevcut.bu yüzden calısanına da ona göre davranıyor mesela para konusunda cok rahat olabilirsin her hafta aynı gün paycheck in elinde olur alamayabilir miyim yada kesinti yaparlar mı die düsünmezsin.ben six flags te cok extrem bi durum olmadıkca ne isten cıkarılan duydum ne de oraya kadar gidip ise alınmayan

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)