Benim Merak Ettiğim Konu Food Iyimidir Yeterince Overtime Alabilirmiyiz Yoksa Lifeguardlık Mı Tercih Edelim
Benim Merak Ettiğim Konu Food Iyimidir Yeterince Overtime Alabilirmiyiz Yoksa Lifeguardlık Mı Tercih Edelim
simdi söle bi durum var bildigim kadarıyla foodda saate 7.15 life da 8.00 alıolardı.size söledikleri herkese aynı dedikleri.ama otelin havuzunda calısmak daha karlı kapalı olduu icin her zaman calısabilirsiniz.lake george un havası hic belli olmuyo gayet iyiyken yagmur yagabilio ve havuz kapanabiliyo.ayrıca havuzun kapanması parka göre daha erken secim sizin
S-pectacular
arkadaşlar nedne 6 flags ... diger işlere göre avantajları neler bunlardan bahsedebilir misiniz biraz...
neden six flags mi cunku diger is dersen six flags bünyesi icinde rider olarak da calısabilirsin foodcu olarak da calısabilirsin lifeguard olarak da calısacagın is cesitli yani.ama neden six flags dersen amerikanın en isimli parklarından biri kendisi ve amerikalılar isme cok önem veriyorlar yanılmıyorsam 7tane parkı mevcut.bu yüzden calısanına da ona göre davranıyor mesela para konusunda cok rahat olabilirsin her hafta aynı gün paycheck in elinde olur alamayabilir miyim yada kesinti yaparlar mı die düsünmezsin.ben six flags te cok extrem bi durum olmadıkca ne isten cıkarılan duydum ne de oraya kadar gidip ise alınmayan
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks