fatih valla çok içten yazmışsın hissettikleri hissedebiliyorum ama döndüğünde hafif bi ağrı çekebilirsin
fatih valla çok içten yazmışsın hissettikleri hissedebiliyorum ama döndüğünde hafif bi ağrı çekebilirsin
lost yazacagim o kadar cok sey varki zaman yoklugundan yorgunluktan yazamiorum
tr'ye donunce yazicam herseyi.belki bende genelleme yapiorum bu idiot halk hakkinda.genelleme yapmak ta pek dogru degil biliorum ama onemli olan nerede ne yasadigimiz.heryeri birbiri ile farklilik gosterio.soylendigi gibi cok para kazanilan biyer diil.burada ne kadar para kazandiginiz degil ne kadar para kenara koydugunuz onemli diyolar.cok ta dogru soyluyolar.dedigim gibi zamanim yok yazamiorum.suan sabah saat 4:23 ve ise yetismem lazim.saka diil
neyse trye donunce yazicam herseyi.agri cekecegime falan inanmiorum.ozlermiyim burayi? - biraz.
ama kalsin trde herseyle daha fazla mutlu olacagima eminim.sundan da eminim bir daha turk olan biyere gitmeye tovbeliyimkendi hemsehrilerimden nefret ettigimden diil ama beraber olunca kendimizi gelistiremioruz hic bir sekilde.ayrintilari yazicam sonra ise gec kaldim
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks