bu saatten sonra bu wat işinin suyunun çıktığını açıkça söylemek gerekir. şirketlerde yalan dolan oraya gittiğinizde rezillikler...nyse kendi watımdan bahsetmek istiyorum biraz.milletin yazılarını okuduktan sonra kötü olduğunu düşündüğüm aslında hiç de fena olmayan watımdan bahsetmek istiyorum. lake george denen kasabada sixflags great escape parkında çalıştım.orda çalışırken de ne kötü çalışamıyoruz saat vermiyolar overtime yok derken great adventurede çalışan arkadaşların durumlarını gördükten sonra halime şükrettim.şirketim saolsun 200 kadar türk yollamış lake george'a.herkes de parkta çalışıyo.dolayısıyla overtime yapma fırsatı vermediler.çok fazla kazanamadık.süpervisorlerimizde kriz var kriz o kadar para veremeyoruz sorry go home demeleri de ayrı bi sıkkınlıktı. ama arkadaş ortamı partiler eğlenceler derken baktık ki o kadar da kötü değil herşey...aslında bu işe para olarak bakmamak gerekir.kendinize yazık edersiniz.ben para olarak bakıyodum baktım olcak gibi değil para anca yeme içme konaklamaya gidiyo, dedim kasma barış devam eğnelmene gezmene bak bidaha ne zmn geleceksin deyip saldım.ondan sonra herşey daha güzel daha zevkliydi...travel kısmını iyi değerlendirmenizi tavisye ederim. ben ii denilebilecek kadar gezdim.boston,niagara falls,new jersey, atlantic city, washington, newyork. miamiye kdar inmek kısmet olmadı.artık bidahakine inşallah.orta amerikaya gitmenizi önerebilirim.wyominge giden arkadaşlarım oldu. köy gibi yerdelerdi.gezmeye dolayısıyla para harcamaya yerleri yoktu.bi barları bile yoktu. ama kaldıkları yer yemek dahil haftalık 60 dolardı. ii para yaptılar.ama ben kadar eğlendiler mi orasını bilemem.arkadaşlar bu iş para işi değil...gidin ve amerikanın tadını çıkarın...