Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 116 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wat 2008 biterken

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

güzel paylaşımlar olmuş, bilmeyen yeni araştırmaya başlayan arkadaşlara çok yararlı olacaktır..
    AEK

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bende aynı şekilde düşünüoyrum artısı eksisi aynı yerde insanlar isteklerine göre kriterlerine göre iyi tartıp karar vermeliler

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bir şey paylaşmak istiyorum arkadaşım bu forumları sevmediği için ben yazıyorum ocean city de eğlence parkında çalıştı 25 gün sonra istifa etti 900 dolar alabildi new yorka gitti petrol istasyonunda iş buldu ancak şirketi vizen yancak gibi şeyler söylediğinde korktu ve erken geldi bir daha töbe diyor

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı eagleofworld Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir şey paylaşmak istiyorum arkadaşım bu forumları sevmediği için ben yazıyorum ocean city de eğlence parkında çalıştı 25 gün sonra istifa etti 900 dolar alabildi new yorka gitti petrol istasyonunda iş buldu ancak şirketi vizen yancak gibi şeyler söylediğinde korktu ve erken geldi bir daha töbe diyor
    benım basımdanda ole bı durum gecdı...

ısveren kabul etmedı ısı bırkamamı bende kendım kacdım..

aynı tehdıtler banada geldı ve bende erken dondum...

ve bende arkadasın gıbı bıdaha tovbe dıyorum...
    KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

senin kaçma sebeplerin nelerdi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

2008 wat north conway?New Hampsire calistigim yer dag oteli housekeepinglik ve dish washerlik yaptim bulundugum yer white mountain diye geciyor .yer cok guzel ama ben tek geldim araba almadim ulasim cok zor.gercekten burada amelelik yapiyoruz ama yined memnunum cunku farkli bir deneyim ozguven yeni yerler bence bunlara deger cunku hayatta bu isler herzaman gelmez zorda olsa degisik deneyimlerin katkisida buyukur 3000 filan kazandim 2 hafta sonra isim bitiyor calismaya devam herkese selamlar geleck arkadaslarada fazla hayallere kapilip gelmesinler hayatta herseye gercekci yaklassinlar

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

wallaha 2009 wat ı düşünen biri olarq yazılar çok bilgilendirici çook teşekkürler.. devamını bekliormm..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı şeyma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar bende amerikadan yeni gelenlerdenim inanilmaz memnun kaldim brooklyn coney islanda wonder wheel amusement parkinda calistim patronumuz yunanli olmasina ragmen cok seker bi adamdi neredeyse calisma saatlerimi ben belirledim haftada en az 54 saat calisiyordum ve 1 kere off gunu aliyordum ve off gunlerimi dolu dolu gecirdim zaten evim manhattan a yakindi bunun yani sira washington,newjersey,long island,staten islandi gezdim baska eyaletlerde kalan herkesin mutlaka newyorka gelip 42.street(time square )empire state ,ozgurluk aniti,brooklyn bridge,china town ve little italy gibi yerleri ziyaret etmenisini oneririm buarada alisveris olayini istemeden abartiyosunuz giderken sadece 1 valizle gittim ama gelirken 4 valizle geldim 2 kucuk valizi el bagaji olarak yanima aldim seneye gidersem work and trave ile gitmem staj programlariyla gitmeyi dusunuyorum ride operate olarak cocuklarin kemerlerini baglayip ride lari calistirip durdurmak ve cocuklari indirmekti gorevim tabiki cok sorumluluk isteyen bir isti bazen cocuklar ride calisirken kemerlerini gizlice acip ayaga kalkmak istiyorlardi dikkatinizin surekli cocuklarda olmasi gerekiyordu sonuc olarak herkese oneririm benim icin cok guzel bir deneyim oldu baslarda cok zorlandim ama isi birakirken cok duygusal anlar yasadim cunku parktaki arkadaslarima patronuma ve mudurlerime cok alismistim

merhaba Şeyma, work and travel dan bu kadar memnun olmayan kişi olmasına rağmen senin memnun kalaman beni sevindirdi. ben de bu sene gitmeyi düşünüyorum. hangi şirketle gittiğini ve öğrenebilir miyim?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar ben bide şöyle düşünüyorum bence mutlu olan en az mutlu olmayan kadar var ancak bazıları böyle sitelere girip paylaşım yapmıyor bazıları ise memnun olmayanlar arasında eziliyor şaka bi yana böle memnun olanları duydukça gerçekten bizde seviniyoruz bende 2009 wat adayıydım artı campusa adayıyım 2009 herkese 2008 biterken 2009 un hayırlısı olması dileğiyle paylaşımlara devam

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

aslında WAT 2008 in keyfini çıkaranlar, halinden oldukça memnun olanlar ,herşeyin gönüllerince istediği gibi giden arkadaşlar henüz foruma uğramadı ...

sadece durumu kötü olan ve halinden memnun olmayan kişiler genelde foruma takılıyor bu aralar o kadar..Kime dert yanayım diye..

Sezonun bitmesiyle TR ye dönen arkadaşların yapacağı güzel ve iştah kabartıcı yorumları sabursızlıkla bekliyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

aynen bende şu alışveriş forumlarıda canlansın yaaaa hep yüseysell

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

4 saat sonra turkıyedeyım ınsallah amsterdamdayım havaalanında hersey mukemmeldi Gercekten don gerıye deseler donerım seneyede aynı yere aynı ıs yerıne gıdıcem o kadar memnundum yanı bıttı nasıl gectı anlamadım . bu arada bıraz balıklama daldım ama kusura bakmayın ucak kalkmak uzere gorusmek uzere

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

kardeş 4 gözle bekliyoruz seni ve paylaşımlarını

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet.. daha fazla bilgi almak istiyoruz hoş, artık biz de girdik bu yola amaa... yine de daha fazla bilgi, daha fazla araştırma iyidir
    __2009 watçısı olma yönünde çalışmalar yapan kız __

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Wink

soruları tek tek hatırlamıyorum ama özet olarak yazayım ilk naknek ordan kodiaka gittim toplam 7200 dolar kazandım biraz şanslıydım cünkü alaskada sezon gerçekten cok kötüydü kac fabrikada calıştığımı ben bile unuttum ama trident ve isa yı hatırlıyorum sadece memnunmuyum parasal acıdan ewet cünkü ihtiyacım olan laptop ipod play station kamera vs... aldım + masraflarımla beraber türkiyeye dndüm bu mutluluk verici ayrıca türk ve yabancı birsürü çok ii arkadaşlarım oldu inanılmaz komik maceralar yaşadım kötü taraflarına gelince orda calışma sartları gercekten zor bi ülkenin üniv. öğrencileri o duruma düşmemeli bence ama artık para kazanmaya gidildiği için mecbur kalıyo insan bir de başka eyalet gezemeden geldim seneye gidersem bütün parayı o işe ayırcam son olarak acısıyla tatlısıyla cok güzel bi tecrübeydi kazançlıydı da tabi
    O şimdi ALASKADA!!!!!!!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar bende 2009 wat adaylarındanım.Bu paylaşımların bize çok faydası var ancak 2008 sezonundan dönen arkadaşlar ayrıntı verme konusunda biraz daha üstüne düşerlerse daha faydalı olacağını düşünüyorum.Bide 2009 wat adayları bir başlık altında toplansak daha iyi olabilir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

bencede ayrıntılara inilirse iyi olur ama şimdiy paylaşan arkadaşlar genelde yaptı haklarını yememek lazım ya ben şimdi campusa oldum ama 2009 wat adayı başlığı açalım yinede
    2009 watçısı olcakken 2009 campusacısı olan şahsiyet

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

evet ayın 20 si oldu başka gelen arkadaşlar yokmu yoksam bayramı ordamı geçirceksiniz

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı cengizzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende 2009 wat adaylarındanım.Bu paylaşımların bize çok faydası var ancak 2008 sezonundan dönen arkadaşlar ayrıntı verme konusunda biraz daha üstüne düşerlerse daha faydalı olacağını düşünüyorum.Bide 2009 wat adayları bir başlık altında toplansak daha iyi olabilir.

Ayrinti diilde merak ettiklerin icin arama butonunun kullanabilirsin . Eger bulazsan konu acabilirsin veya buraya yazabilrsin elimizden geldigi kadar yardimci olmaya calisiriz yeni watcilara .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

herkese verdikleri bilgiler için teşekkürler...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

alaskaya gittim kodiak adasına toplam 3500 dolar kazandım dedikleri gibi degil wat bir amele programı ordadi turkler oranın en alt sınıf ınsanı tavsiye etmem özellikle armada firmasından memnun değilim bütün sirketler aynı ögrencileri kandırıyorlar orda amelelik yaptırıyorlar kesinlikle tavsiye etmiyorum wat programını kimse orda cektıklerını anlatmaz benden size tavsiye

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı muhammmed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alaskaya gittim kodiak adasına toplam 3500 dolar kazandım dedikleri gibi degil wat bir amele programı ordadi turkler oranın en alt sınıf ınsanı tavsiye etmem özellikle armada firmasından memnun değilim bütün sirketler aynı ögrencileri kandırıyorlar orda amelelik yaptırıyorlar kesinlikle tavsiye etmiyorum wat programını kimse orda cektıklerını anlatmaz benden size tavsiye
    Alaska gercekten cok zor sartlarda insan bir sure snra gercekten dayanilmaz bu valizimi alip gidiyim dior kendi kendine . Eklemleriniz cok agriyor fakat illede gidicem diyorsaniz 2 yillik olanlarla ve az line 'i olan fabrikalara gidiniz . (line = baligin islendigi makine . Cok line olursa balik hemen biter ve az is olur . Az line olursa line 'dan az balik gecer ve is suresi artar .)

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yeni program arayışlarına başlıcak ozaman gençler

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı eagleofworld Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni program arayışlarına başlıcak ozaman gençler
    Zor yeni program olusturmak . Work n Travel = America Economy

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

abi işte campusa var gerçi giidp görücez onunda ne iş oldugunu ama şuan wat benim için bitti

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Bugün aynı yerde, aynı işte çalışan, konaklamalarının aynı olduğu iki 2008 watçısı arkadaşla konştum.. Biri gittiği için lanet okurken diğeri 'iyi ki gitmişim' dedi.. Bu da work and travel ı bana özetlemeye yetti yani bu işten memnuniyet (büyük talihsizliklere uğramadığın sürece) karakterine göre değişiyor anladığım kadarıyla.. Biz de yaşamadıkça göremeyeceğiz nasıl olduğunu.. :S

Tecrübe Puanı
    10

Alıntı narsistcadi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün aynı yerde, aynı işte çalışan, konaklamalarının aynı olduğu iki 2008 watçısı arkadaşla konştum.. Biri gittiği için lanet okurken diğeri 'iyi ki gitmişim' dedi.. Bu da work and travel ı bana özetlemeye yetti yani bu işten memnuniyet (büyük talihsizliklere uğramadığın sürece) karakterine göre değişiyor anladığım kadarıyla.. Biz de yaşamadıkça göremeyeceğiz nasıl olduğunu.. :S
    Valla ne denir bilmemki kisiden kisiye gore degisiyor dedigin gibi karakter ve insan yapisina gore degidsiyor . Tipli isleri secmeye bak ya da eglence parklari yoksa pisman olabilirsin .

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla ne denir bilmemki kisiden kisiye gore degisiyor dedigin gibi karakter ve insan yapisina gore degidsiyor . Tipli isleri secmeye bak ya da eglence parklari yoksa pisman olabilirsin .
    Eğlence parkı düşünüyorum ben dee bi de bi arkadaşın arkadaşı gitmişş.. çocuk daha kendi ülkesindeki kızlarla konuşmaya çekinen bi şahsiyet e temmuzun başında da sıkılıp geri dönmüşş.. ne denir ki böylesinee

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

eğlence parkı en kötüsü şuana kadar 3 arkim gitti memnun olarak dönen yok buda net gösteriypor sonuuc

Tecrübe Puanı
    10

Hangi sirket ve nereye gitmisler ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)