Work and Travel
Toplam 116 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wat 2008 biterken

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı S-pectacuLar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar arastirmadan bi sirket secmeyin tabiki..arastirn ondan sonra karar verin.ama sonucta bu birazda sans isi.sonucta sirket sizle burada ilgilenebilir hersyinize kosar ama siz orda sanssiz bir macera yasarsaniz sirketinizi yine kotuluceksiniz..
    Kesinikle katılmıyorum ne burada koşturan bir şirket nede orada yardım eden bunun şansla hiçbir alakası yok. Bu mudur şanssızlık soruyorum.

Uçağa binip gidiyorsun amerikaya bi bakıyorsun konaklama ayarlanmamış ortadısın. Neyse diyosun sonra bi bakıyosun söyledikleri iş yalanmış başka bir isim altında çok farklı bir işe göndermişler. Onada çom kişi göndermişler o da ne ortadasın. NE iş var ne konaklama. Hakkaten onların suçu değil şanssızlık aaa bu arada burada kaybolan pasaportlar yapılan kavgalar kandırmacalar da cabası....

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı zey_ta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinikle katılmıyorum ne burada koşturan bir şirket nede orada yardım eden bunun şansla hiçbir alakası yok. Bu mudur şanssızlık soruyorum.

Uçağa binip gidiyorsun amerikaya bi bakıyorsun konaklama ayarlanmamış ortadısın. Neyse diyosun sonra bi bakıyosun söyledikleri iş yalanmış başka bir isim altında çok farklı bir işe göndermişler. Onada çom kişi göndermişler o da ne ortadasın. NE iş var ne konaklama. Hakkaten onların suçu değil şanssızlık aaa bu arada burada kaybolan pasaportlar yapılan kavgalar kandırmacalar da cabası....
    dedigin gibi bunun sansla alakasi yok.ilk once arastiracaksin daha oncede belirttigim gb..daha sonra sirkete karar vericeksin..bundan sonraki asamalr senin icin sansdir.pasoportun kaybolmasi olayinin tabiki sans veya sanssizlikla hic alakasi yok bu tamamen seninle alakali
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı S-pectacuLar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedigin gibi bunun sansla alakasi yok.ilk once arastiracaksin daha oncede belirttigim gb..daha sonra sirkete karar vericeksin..bundan sonraki asamalr senin icin sansdir.pasoportun kaybolmasi olayinin tabiki sans veya sanssizlikla hic alakasi yok bu tamamen seninle alakali
    En onemlisi Amerika 'daki isvereniniz . Kesinlikle irtibata gecin gitmeden once !!
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)