Work and Travel
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerikalılar Salak mı?

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı lost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence burdaki dallama dalga geçmiş ve asıl cevap verenleri salak yerine koymuş
    yok kardeş bence adam gayet ciddi konuşmuş neden dersen başımdan böyle iki kere olay geçti amerikalılarla 2 side chat yoluyla oldu ama olsun 1tanesinde kız türkiyenin nerde olduğunu sordu bende gürcistan(georgia) ve bulgaristan arasında die cvp verdim vermez olaydım kız yok benim büyükbabamlar georgiada(state olanda ) oturuyo ben hiç orda turkiye die bi ülke görmedim duymadım filan dedi bana yalancı dedi . Birtanesindede georgia eyaletinde oturan bi kıza asya kıtasındada georgia(gürcistan) die bi ulus var demiştim bana inanmamıştı . yani anlıcağın adamların hakikatten dünyadan haberi yok bizi okula giderken deveyle gittiğimizi sanan insanlar yaşıyo orda yada türkiyenin güney amerikada bi ülke olduğunu..... yani adam bence gayet ciddi ciddi yazmış bunu
    (şu geçirdiğim iki olaydan sonra acaba haberlerde gördüklerinde korkuyorlarmıdır die düşünmüştüm ciddende korkan varmış -ATTACK ON GEORGIA!!!- CNN altyazı geçio )
    Konu fubar tarafından (18-08-2008 Saat 02:17 PM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks