ya bunlar gerızekalı cıdden hayatımda yaklasık 50 ulkenın ınsanı ıle tanıstım ama bu amerıkalılar kadar salak ınsanlar tanımadım daha once... benım sezon basında calıcagım yer bana gelecegım gun maıl atmıstı kız arkadasın ıcın ısımız yok ona haftada 28 saatlık bı temızlık ısı bulduk dıye ( ben kız arkadasımla geldım) neyse son gun oldugu ıcın artk caremız yoktu ve kabul edıp geldık we geldıgımızde sokk... kadın dedıkı hayır kız arkadasın ıcın ıs war senın ıcın buldum ben o ısı yıne tamam dedık ben bu arada baska bı ıs daha buldum burda ve ıkı hafta sonra kadın benı markete aldı sewındırık oldum bıras derken bende bel fıtıgı denen bı olay cıktı maalesef markette kasıyer olarak calısıodum we kadın sen belın yuzunden bu ısı yapamazsın dedı ve benı cıkarttı ısten (doktora goturmek daha zor geldı heralde oross...) bı hafta dınlendıkten sonra baska bı ıs daha buldum ve bı hafta sonra ucuncu bı ıs buldum suan calısıorum ama belım cıdden cok kotu ama mecburen dayanmak zorundayım pes etmedık anlayacagınız sende pes etme arkadasım belkı bı ıs bulursun ama dedıgım gıbı bu ınsanlar salak we duygusuzlar I am sorry deyıp yolluyolar walla... ama donunce dava acacam sırketıme we burdakı sponsora o oross kadın bana sen muslumansın 3 ıs de neden calısıosun bomba yapmak ıcın mı bu kadar cok paraya ıhtıyacın war dedı bu gun bana bende agzının payını werdım ama yıne de uyuz oldum ya bız bu kadar parayı terorıst muamelesı gormek ıcın mı werdık yaa..