cedarpointe 2009 yılında gitmeyi düşünenler için yazıyorum çünkü ben böyle bir yazıyı gitmeden önce çok yerde aradım ama tam bir bilgi bulamamışım (ki inşallah seneye bu başlık silinmez)
öncelikle çok harika bir ortam beklemeyin, çalışma saatleriniz de zaman zamn az zman zamn çok olabilir bu biraz şans işi. eğer işin çakallıklarını bulursanız ekstra iş alarak da para kazanma hırsınızı tatmin edebilirsiniz. ama eğer benim gibi aman ne çok çalışması yeter normal çalışma saati diye düşünürseniz kalacak yer paycheckten düşmüş haliyle ve vergiler de düşmüş haliyle 2 haftada 500 dolar net para kazanıyorsunuz. sonuçta bura eğlence parkı hem eğleneceğiz hem para kazanacağız gibi bakmayın çalışmak hiç eğlenceli gelmeyecek ama bu her yerde böyle. iş dışında ise mükemmel eğleneceğinizi garanti ederim. hava güneşliyse su parkına git, hafif kapalıysa oyuncaklara bin ki bunlar çalışanların sınırsızca yararlanabileceği atraksyonlar. cedar point çalışanlarına geziler ve bazı atraksyonlar sunuyor. mesela açık hava filmlerinin yanında bedava patates cipsi veya chicken barbekü günleri veya ride night lar gibi güzeleğlenceli şeyler. memnun olan ve olmayan arkadaşlarımız vardı bu biraz da dayanma kapasitesine bağlı çünkü işinizin zor olacağını kesin zorluğu fiziksel olarak değil piskolojik olarak. ingilizcem yeter mi diye hiç düşünmeyin en çok gerektiren işlerde bile kaptırıp gidebiliyosunuz kimse size ing yeterli değil demez diyemez. parkta çalış eğlen kısmı bittikten sonra etrafta gezilecek güzel yerler olduğunu da hatırlatıyım. chicago, niagara, pensilvanya(buradaki outlete gidin), new york. bunlar benim 5 güne sığdırdıklarım sizin vaktiniz varsa daha da çok gezebilirsiniz. kısacası çalışırken çok sövdüğüm, lanet ettiğim, bi daha asla gelmem dediğim bu yerin tek cezbedici tarafı iş dışında yaşadıklarım. işte yaşadıklarıma da yavaş yavaş tecrübelerim ismini takmaya başladım. tatmin olmadım ama buraya gittiğim için memnunum...
Bookmarks