Work and Travel
Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 123456 SonuncuSonuncu
Toplam 157 adet sonuctan sayfa basi 121 ile 150 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Poıntte Calısan Yokmuuu??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ewt kardeşim göztepeliyim ya bu arada e training sorularının cewaplarını bilen var mı ya. aynı sorular çıkyıomuş herkese ve cewaplarda hemen veriliyomuş. ugraşmak da istemiyorum pek açıkçası. eger önceden yapan varsa yardımcı olabilir mi ??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

15 inde yolculuk var arkadaşlar ya. lütfen cewap vern biriniz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bence direk clevelandtan new yorka ordan istte aktarma yapın))iş çok yorucu, şuan enderle oturmuş ayaklarımız ağrısının geçmesini bekliyoruz wala günde en az 10 saat çalışıyoz çok sıcak , ama düzelcek düzelcektek umut bu, gerçi park süperiş çok disiplinli oturamıyosun bile wala nası çalışcaz böle 3 ay bilmiyom)bide gelirken bol bol yiyecek getirebilirsiniz valizlerinizde pek kontrol etmiyolar sucuk mucuk ne warsa getirin çok özledik wala

buarada online traningte aynı sorular çıkmıyo farklı herkesin biraz zman alıyo merak etmeyin asıl traning gelince)çok korkuttum galiba

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

unsafe kardeşim. önerilerini dinlicem. bu arada şu e training de aynı soruların çıkmaması ilginç.ben aynı diye duymuştum. önceki sayfalarda soruların cewapları elimde diyodun da ondan dedim.sendin heralde o ya da başkasımıydı karıştırmışta olabilirm.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

wala mustitam35 bende öle sanıyodum aynıdır die düşünmüştüm sonradan ablamın traninginide yapıyım dedim bari hemen yaparım die düşündüm fakat 2 saatimi aldı anlıcan farklı yardımcı olmak isterdim ama malesef, hadi bakalım bekliyoruz sizi şimdiden 15 türk olduk burda

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aaaaaaaaaaaaah aaaah

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mustitam35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewt kardeşim göztepeliyim ya bu arada e training sorularının cewaplarını bilen var mı ya. aynı sorular çıkyıomuş herkese ve cewaplarda hemen veriliyomuş. ugraşmak da istemiyorum pek açıkçası. eger önceden yapan varsa yardımcı olabilir mi ??
    goztepelı olmana sewındım bnde cewaplar war ama ıstersen yollayayım ama bosuna ugrasma sorular aynı deıl...bızler egcemedık sınawı ama bayaa wakıt alıo taraınıng ısı sonunda bıde gecemıosun tam delırıyosun sımdıden solımm..bızler gıdınce poraya bıdaa tarınınge tabı tutulucaz..zaten orda tarınınge katılmak daa iimiş cunku tarınınge her katıldın gun calısıo gıbı para kazanıomussun..bnde arkların yalancısıyım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı unsafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence direk clevelandtan new yorka ordan istte aktarma yapın))iş çok yorucu, şuan enderle oturmuş ayaklarımız ağrısının geçmesini bekliyoruz wala günde en az 10 saat çalışıyoz çok sıcak , ama düzelcek düzelcektek umut bu, gerçi park süperiş çok disiplinli oturamıyosun bile wala nası çalışcaz böle 3 ay bilmiyom)bide gelirken bol bol yiyecek getirebilirsiniz valizlerinizde pek kontrol etmiyolar sucuk mucuk ne warsa getirin çok özledik wala

buarada online traningte aynı sorular çıkmıyo farklı herkesin biraz zman alıyo merak etmeyin asıl traning gelince)çok korkuttum galiba
    ewet aynı sorular cıkmıo bnde tarınıngı gecemeyınce anladım hadı yaa demek sıkı bız gelene kadar duzelse barı hey buarada yarıngece bınıoruz bızde yanı bılemedın en gec cuma ordayız..artıcaz bayaa=)) yaw gonul ıster sucuk pastırma felan getırmek:P ama nerde psısırcez cocuklar??hem koku felan en bastan sogutmayalım adamları kendımızden yaw demek zor wallahı daa ii moral weremezdın bızlere:P nese gelınec goreceız=) calısın köleler:P

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı enderr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aaaaaaaaaaaaah aaaah
    o kadar mı yorucu,sıkı:

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar merhaba ben de 16sında iş başı yapacam...gitmeden konuşalım gidecek arkadaşlarla...extreme_cnsy

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar bende 15inde gidiyorum........

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yorucu tabi. adamlar oturup rahatlıkla yapacağın iş için bile bi tane sandelye koymuyolar. ben bi top şişirmek için çömeldim yere, ne yapıyorsun kalk ayağa diye süpervisor geldi ya oysaki stok için top şişiriyodum ama ufacık pompayla ayakta şişirmem gerekiyomuş. valla bana bura ilk hafta zor geldi. ama buraya gelen ilk türk olmanın verdiği zorluk da var. sonradan gelenler şanslı. şimdi mi! iyiki bi yerime edilmiş çünkü pek de hoş beklentilerim kalmadı o yüzden ufak şeylere seviniyorum 1 haftaya alışırsınız. ama burda öyle türk çoğunluğu olmaya başladı ki 3 gün bile sürebilir. bu arada cedarpoint in sağladığı birçok imkan var. alışveriş merkezleri çok yakın ve kapının önünden otobüs kalkıyor. o yüzden iş boyunca ayakta kalmak dışında herşey normal. bi de arkadaşların çalışırken benim gibi oturup internete mahkum kalmak dışında.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

heheh ben oldm training arkadaşlar 3 arkadaş yaptık ve şansımıza aynı sorular çıktı buna ne diim daha şans işte ... pazartesi yanınızdayım

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı mustitam35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heheh ben oldm training arkadaşlar 3 arkadaş yaptık ve şansımıza aynı sorular çıktı buna ne diim daha şans işte ... pazartesi yanınızdayım
    15inde öglen 6da cleveland dayım sen kaçta varıyorsun

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

mustitam35 sen hangi uçakla geliyorsun kardeş

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

cedarpointe 2009 yılında gitmeyi düşünenler için yazıyorum çünkü ben böyle bir yazıyı gitmeden önce çok yerde aradım ama tam bir bilgi bulamamışım (ki inşallah seneye bu başlık silinmez)
    öncelikle çok harika bir ortam beklemeyin, çalışma saatleriniz de zaman zamn az zman zamn çok olabilir bu biraz şans işi. eğer işin çakallıklarını bulursanız ekstra iş alarak da para kazanma hırsınızı tatmin edebilirsiniz. ama eğer benim gibi aman ne çok çalışması yeter normal çalışma saati diye düşünürseniz kalacak yer paycheckten düşmüş haliyle ve vergiler de düşmüş haliyle 2 haftada 500 dolar net para kazanıyorsunuz. sonuçta bura eğlence parkı hem eğleneceğiz hem para kazanacağız gibi bakmayın çalışmak hiç eğlenceli gelmeyecek ama bu her yerde böyle. iş dışında ise mükemmel eğleneceğinizi garanti ederim. hava güneşliyse su parkına git, hafif kapalıysa oyuncaklara bin ki bunlar çalışanların sınırsızca yararlanabileceği atraksyonlar. cedar point çalışanlarına geziler ve bazı atraksyonlar sunuyor. mesela açık hava filmlerinin yanında bedava patates cipsi veya chicken barbekü günleri veya ride night lar gibi güzeleğlenceli şeyler. memnun olan ve olmayan arkadaşlarımız vardı bu biraz da dayanma kapasitesine bağlı çünkü işinizin zor olacağını kesin zorluğu fiziksel olarak değil piskolojik olarak. ingilizcem yeter mi diye hiç düşünmeyin en çok gerektiren işlerde bile kaptırıp gidebiliyosunuz kimse size ing yeterli değil demez diyemez. parkta çalış eğlen kısmı bittikten sonra etrafta gezilecek güzel yerler olduğunu da hatırlatıyım. chicago, niagara, pensilvanya(buradaki outlete gidin), new york. bunlar benim 5 güne sığdırdıklarım sizin vaktiniz varsa daha da çok gezebilirsiniz. kısacası çalışırken çok sövdüğüm, lanet ettiğim, bi daha asla gelmem dediğim bu yerin tek cezbedici tarafı iş dışında yaşadıklarım. işte yaşadıklarıma da yavaş yavaş tecrübelerim ismini takmaya başladım. tatmin olmadım ama buraya gittiğim için memnunum...

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

cedar poınt te mı disiplin var dogru TÜRKLER AYRI...özellikle sweep ve food host sa

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

powerbreak dıoyn ynae puhahaha oglum ben sızı parkta calısırken hıc gormeıdm ya hadı sen neysede omerler abartmıslardı

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ALİ YAPMA be kardeşim o sıcagın alnında imanımız gevredi...bide üzerine kaç gün top thrıll de çalıstım

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Talking

Alıntı enderr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cedarpointe 2009 yılında gitmeyi düşünenler için yazıyorum çünkü ben böyle bir yazıyı gitmeden önce çok yerde aradım ama tam bir bilgi bulamamışım (ki inşallah seneye bu başlık silinmez)
    öncelikle çok harika bir ortam beklemeyin, çalışma saatleriniz de zaman zamn az zman zamn çok olabilir bu biraz şans işi. eğer işin çakallıklarını bulursanız ekstra iş alarak da para kazanma hırsınızı tatmin edebilirsiniz. ama eğer benim gibi aman ne çok çalışması yeter normal çalışma saati diye düşünürseniz kalacak yer paycheckten düşmüş haliyle ve vergiler de düşmüş haliyle 2 haftada 500 dolar net para kazanıyorsunuz. sonuçta bura eğlence parkı hem eğleneceğiz hem para kazanacağız gibi bakmayın çalışmak hiç eğlenceli gelmeyecek ama bu her yerde böyle. iş dışında ise mükemmel eğleneceğinizi garanti ederim. hava güneşliyse su parkına git, hafif kapalıysa oyuncaklara bin ki bunlar çalışanların sınırsızca yararlanabileceği atraksyonlar. cedar point çalışanlarına geziler ve bazı atraksyonlar sunuyor. mesela açık hava filmlerinin yanında bedava patates cipsi veya chicken barbekü günleri veya ride night lar gibi güzeleğlenceli şeyler. memnun olan ve olmayan arkadaşlarımız vardı bu biraz da dayanma kapasitesine bağlı çünkü işinizin zor olacağını kesin zorluğu fiziksel olarak değil piskolojik olarak. ingilizcem yeter mi diye hiç düşünmeyin en çok gerektiren işlerde bile kaptırıp gidebiliyosunuz kimse size ing yeterli değil demez diyemez. parkta çalış eğlen kısmı bittikten sonra etrafta gezilecek güzel yerler olduğunu da hatırlatıyım. chicago, niagara, pensilvanya(buradaki outlete gidin), new york. bunlar benim 5 güne sığdırdıklarım sizin vaktiniz varsa daha da çok gezebilirsiniz. kısacası çalışırken çok sövdüğüm, lanet ettiğim, bi daha asla gelmem dediğim bu yerin tek cezbedici tarafı iş dışında yaşadıklarım. işte yaşadıklarıma da yavaş yavaş tecrübelerim ismini takmaya başladım. tatmin olmadım ama buraya gittiğim için memnunum...
    2 haftada 500 dolar net para kazanıyorsunuz!!! ender allah var kardeş harbi o kadar mı kazandın şimdi :P

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Niye daha mı fazla

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

daha fazla aldı tabi ben gördüm )

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ender onu mınımum yazdı galiba

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

sende iyi aldın haaaaaaaa

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ooo herkes burdaymış yaa görüomusun eylülcüm bizm tüm cedar watçıları toplanmış Mustafa, Ali, Cansoy.. Arkadaşlar ordayken çok şikayet ettik ama şmdi dönünce özledm en ya ben bu yaz yne gdiorum ama bu kez cedar diil tabi ki california six flags magic montain
    pamela

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

vay be vergi iadeleri için bi gireyim dedim de aldığım paraya bile laf atmışlar son ay kırdınız parayı tabi aldım haberleri. hele ali. ha bi de ismail kırmıştır kesin. benim wat dosyası mecburen kapanıyor bu yıl. artık turist olarak cedar pointe giderim. bileti de özellikle kapı önünde kaçak satanlardan alırım.. ne günlerdi ya

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

sorma ender ya son ay kırdık parayı ama saglam calıstık..bende özledim cedarı ya enderr demiştide inanmamıstımya ne dicem arkadaslar son paycheckleri ulaştımı elinize veya bonuslar bilgisi olan war mı?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı unsafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sorma ender ya son ay kırdık parayı ama saglam calıstık..bende özledim cedarı ya enderr demiştide inanmamıstımya ne dicem arkadaslar son paycheckleri ulaştımı elinize veya bonuslar bilgisi olan war mı?
    Keske bende Cedar Pointe gelseydim ... Is cok eglenceli ve guzel gorunuor .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Cool miss u...

Alıntı pamela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ooo herkes burdaymış yaa görüomusun eylülcüm bizm tüm cedar watçıları toplanmış Mustafa, Ali, Cansoy.. Arkadaşlar ordayken çok şikayet ettik ama şmdi dönünce özledm en ya ben bu yaz yne gdiorum ama bu kez cedar diil tabi ki california six flags magic montain
    canım merhaba napıyorsun walla çok özledim sizi
    ben bu sene ya cedar poınt yada penss . eyaletinee gidecegim...ve kendi okulumda ögrenci temsilcisi oldum yaaa

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ahanda güle bak sen cedar point seni ajan mı saldı buraya bu arada bilomusun bende tekrar cp e gitme kararı alanlardanım seneye tekrar cp inş.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)