dilci2007 Nickli Üyeden Alıntı
Kendilerine Negro (zenci) ifadesini kullanarak çağırmamız mezarımızı kendimiz kazmamız anlamına geldiğini bilerek İstanbul Atatürk havalimanından aldığımız bir paket Negro marka bisküviyi beş kişi avucumuzun içinde saklayarak yemek zorunda kalıyoruz. Sonra Memphisten New Orleans a gitmek için jete binmeye hazırlanıyoruz. Yolculuk 1 saat 20 dakika sürecek ama bana onca yolculuktan sonra sanki Erzurum dan dadaşkente gideceğim dolmuş gibi geliyor. Bu yolculukta hayatım boyunca görebileceğim en güzel gün batımını görüyorum. Bir taraftan bulutların üzerinde batmaya hazırlanan güneşi diğer yandan geceyi aydınlatacak olan ayın doğuşunu izliyorum. New Orleans a iniş için kemerlerimizi bağlamaya başladığımız zaman gecenin karanlığında şehrin ışıkları gözümü alıyor ne kadar mükemmel bir yere geldiğimizi düşünmeye başlıyorum. New Orleans havalimanına indiğimizde artık saatin akşamın dokuzu olduğunu ve bütün Caferlerin ve fast food dükkânlarının kapandığını fark ediyoruz. Açlık ve uykusuzluk bedenlerimizde kol geziyor. Zaman farkı bizi tüketmiş bunu havalimanında koltuklara oturduğumuzda anlıyoruz.
Bookmarks