Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Güncel İş Listeleri-Help WANTED

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar özellikle alaska bizim için seçenek paraya çok ihtiyacımız var.bikaç firma aradık,alıyoruz ama garanti edemeyiz diolar,ama bize garanti lazım,çünkü az paramız var iş kesinse ona göre gidip hemen başvurcaz.olmıcak bi iş için burdan ayrılmak da istemiyoruz.alaskada çalışan birileriyle bağlantı kurmak istedim forumdan ama cevap alamadım.yardımcı olursanız çok sevinicez.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı denisssskizi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar özellikle alaska bizim için seçenek paraya çok ihtiyacımız var.bikaç firma aradık,alıyoruz ama garanti edemeyiz diolar,ama bize garanti lazım,çünkü az paramız var iş kesinse ona göre gidip hemen başvurcaz.olmıcak bi iş için burdan ayrılmak da istemiyoruz.alaskada çalışan birileriyle bağlantı kurmak istedim forumdan ama cevap alamadım.yardımcı olursanız çok sevinicez.
    selam... eğer kız grubuysanız alaska yı iyi düşünün derim. ben kızarkadaşımla geldim... herşeyimiz iyi giderken birden işten atıldık ve altüst olduk. boston da sharpshooter adına calısıyorduk herşey iyi paramız güzel 40 saat filan tam gaz gidiyorduk. Birden işten attılar. boston gibi yerde iş bulamadık. başvurduk cevap yok. CETUSA sponsorumuz USA daki. onlarla filan iletişim kurduk ettik, bizi ocean city de iş var diye cagırdılar. haftada 40 saat calısma(!) garanti etti kadın ve bugun ilk iş günümdü burdaki! ve 4 saat sonra eve yolladı adam beni. bilmiyorum toplam haftada kaç saat calısırım ama hergün 4 saat calısırım gibi geliyor!. kızarkadaşım da aynı restaurantta hostelik yapacak o da 3.30 da başladı kaçta gelecek bakalım ama onun da cok calısacagını sanmıyorum. Alaska yı binlerce kez düşündük bizde. hatta tam oraya bileti alacaktım CETUSA mail attı iş bulduk gelin diye. buraya gelmek için de 220 dolar harcadık toplam. bu saatten sonra alaska ya gidecek para da kalmadı. zaten bayanlar için hiç ama hiç tavsiye etmiyorlar alaska yı. kime sorsam kızarkadaşın için cok sorun yaşarsın dediler. bilmiyorum ordaki ortam nasıl ama kimse kızların gelmesini istemiyor oraya. meksikalılar filan cokmus ve arıza cıkartabiliyormış. Ocean city de millet kan aglıyor. 2. iş bırakın 1. işi bile bulamazsınız. ama agustos ayında filan ruslar gidince eleman ihtiyacı olurmus ne derece dogru bilmiyorum ama benim artık tek derdim kaldıgım evin kirasını verip karnımı yarım da olsa doyurmak. para biriktirme program parasını cıkartma YALAN! bundan sonra da kimseye Work and Travel a katılın demem zaten. Paranızla rezil ediyorlar sizi. Emrinde calıstıgınız insanların IQ su deniz seviyesinde. şuana kadar tanıyıp da zeki olan yerel bi amerikalı görmedim ben. bi daha work and travel mi ? tövbe! keşke alaska ya ilk başta gitseydik. orda canımız cıkacak ama paramızı alacaktık. şimdi cepte 3 kurus para kaç saat calısacağız diye bekliyoruz burda :S

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Evet bende san diego dayim 3 gun calisiyorum 4 gunum off day bayagi zor oluyor craiglist in altini ustune getirdim ama pek sallayan yok. Olurda gozunuze herhangi bir alternatif carparsa haber verirseniz sevinirim dostlar.
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)