Work and Travel
Toplam 25 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: San Diego dan kotu haberler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı Beholder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Calisacagim mekan dan telefo aldim dun ve persembe gelmemi soylediler sanirim ingilizce durumuma ve `takim calismasi` dedikleri halta uyum saglayip saglayamadigima bakacaklar. SSN icin tavsiyem gidin diretin biraz acindirin kendinizi cunku vermeye hic niyetleri yok sallayip duruyorlar. Intrax formunu duzgun doldurdugunuzdan emin olun cunku reddedildi mesaji aldim dun ve simdi onlarla ugrasacagim tekrardan kolay gelsin
    intax formunu bende doldurdum ama işe yetişemeyince ipta olduğu yazoyor şu anada şirket başka bir iş bulacaz dedi..
    peki bu iptal olayını önceki işveren ok dese düzelirmi nasıl yeniden onaylanacak bu intaztaki durumumuz?
    bilgin varsa yazarmısn?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı watken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    intax formunu bende doldurdum ama işe yetişemeyince ipta olduğu yazoyor şu anada şirket başka bir iş bulacaz dedi..
    peki bu iptal olayını önceki işveren ok dese düzelirmi nasıl yeniden onaylanacak bu intaztaki durumumuz?
    bilgin varsa yazarmısn?
    bu konuda bir bilgim yok ama benim hata Intrax in merkezi sanirim florida da adresim florida olarak gozukuyor bu yuzden reddedilmis destek hattini ara soyle derdini. Biraz da yavas konusmalari gerektigini soyle net anlar ve anlatirsin derdini. oke
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Yogun baskilar sonucu 26 haziran itibariyle ise alindim. Daha dogrusu deneme surecindeyim isim geregi her an insanlarla diyalog halinde olmam gerekiyor ve cok insan var o yuzden ingilizcem biraz yetersiz kaliyor acikcasi ayrica aksanlari farkli ve bir anda karmasik bir soru ile karsilasinca zorlaniyorum onun disinda bir sorun yok. Bugun 6 saat calistim yarin 8.30 saat calisacagim is gayet guzel mekan super ama bakalim 2 hafta yeterliligimi deneyecekler olmazsa postalayacaklar beni tekrardan umarim bir sorunla karsilasmam. Ben 1 haftadir issiz oldugum icin kendimi sansli hissediyorum cunku orada calisan 4 turk kizdan ikisi yaklasik bir aydir diger ikisi ise 2 haftadir issizlermis. Simdilik durum bu sekilde umarim hersey yoluna girer.
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)