Work and Travel
Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 17 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: KLM mi AIR FRANCE mı???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

o yorumlar kişiden kişiye değişen yorumlardır günü gününede değişebilir ama bence fransız olduğu için bi kere ben şahsi olarak seçmem..2. olarak ingilizce sorduğunuz sorulara fransızca cevap verme gibi enteresan milliyetçilik anlayışları vardır bunuda aklınızdan çıkarmayın.Başkada bi farkları yok 2sindede bavul kaybolabilir 2sindede aktarma sorunu olabilir 2sindede vs vs
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o yorumlar kişiden kişiye değişen yorumlardır günü gününede değişebilir ama bence fransız olduğu için bi kere ben şahsi olarak seçmem..2. olarak ingilizce sorduğunuz sorulara fransızca cevap verme gibi enteresan milliyetçilik anlayışları vardır bunuda aklınızdan çıkarmayın.Başkada bi farkları yok 2sindede bavul kaybolabilir 2sindede aktarma sorunu olabilir 2sindede vs vs
    benim de en büyük endişem Fransız Air hakkında o zaten... ama şöyle bi durum var yeni edindğim bilgye göre,KLM 20saatte 2 aktarmalıymş,(ki sabah acentada böyle dememişlerdi!!!)F.A tek aktarma 16saat civarymış... bu kafamı karıştrdı işte:S

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

tek aktarma herzaman daha iyi olabilir 2 aktarmadansa.varsın fransızca konuşsunlar varsın uçaktaki dergileri,gazeteleri fransızca olduu için okuyamaAma dedim ya seçim senin aralarındaki tek fark air france ın fransızlara özgü ben müşteriye milliyetine,diline bakmam onlar benimkine baksın anlayışı o kadar
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bunu herkes söylüyor ama arkadaşlar yani ben fransızca tercümanlıkta okuyorum ve otelde çalışıyorum heriflerle geçekten çok iç içeyim bi şey diym mi bu uyuz fransızlar tam çingeneler ama gel gör ki sanılanın ( hurafe diyesim geliyor ) aksine bunlar kendilerini ingilizce konuşmak için yırtıyorlar sizinle, ben yüz kere fransızca cevap veriyorum bakıyorum ingilizce konuşuyorlar falan benim çok iyi fransızca bilmelerine rağmen benle ingilizce konuşmak isteyen çok arkadaşım var...ilginç ırkçılık gibi olmasın ama Fransızlardan nefret ediyorum çingenenin allahılar
    llorando, de cara a la pared...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı leventnoir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bunu herkes söylüyor ama arkadaşlar yani ben fransızca tercümanlıkta okuyorum ve otelde çalışıyorum heriflerle geçekten çok iç içeyim bi şey diym mi bu uyuz fransızlar tam çingeneler ama gel gör ki sanılanın ( hurafe diyesim geliyor ) aksine bunlar kendilerini ingilizce konuşmak için yırtıyorlar sizinle, ben yüz kere fransızca cevap veriyorum bakıyorum ingilizce konuşuyorlar falan benim çok iyi fransızca bilmelerine rağmen benle ingilizce konuşmak isteyen çok arkadaşım var...ilginç ırkçılık gibi olmasın ama Fransızlardan nefret ediyorum çingenenin allahılar
    bunu da ilk defa duyuyorum leventnoir,dünya hakkaten değişiyo ya demek ki

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)