Work and Travel
Toplam 44 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: PARTTY TİME!!!(WİLDWOOD) we are the best(turkish guys)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı Beholder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gülün arkadaşlar ağzınızın suyunu akıtın,AEK sende provakatör gibi milletin aklını uçkuruna itmeye devam et. Böyle çalışmamazlık devam ederse bütün wat ögrencileri aç kalacak. Herkez cebinde bin ikibin dolarla gitmıyor kıt kanaat gidenler var bilmiyorum burada makara yapan arkadaşlar ne şartlarda gidiyor fakat umarım bu parti muhabbetleriniz uzun sürmez,tabi ben sizin için söylüyorum atladıgınız bir AYRINTI vardı belirtmek istedim. Lütfen polemik yaratmayın teşekkürler.

Dostum herkesin eylencesi kendine parası olan çalışmaz eylenir bu şekilde gitmiştir parası olmayan çalışmaya uğraşmaya gitmiştir ama bu 2 grup karşı karşıya gelip birbirini eleştirmeye kalkarsa yanlış olur.Herkesin wat anlayışı farklı olabilir,hayat anlayışı,para anlayışı farklı olabilir..Kimsenin parası yokken burdan gaz alıp gidip böyle şeyler yapacağını sanmıyorum herkes aklı başında 18 yaş üstü insanlar burda..Polemik yaratmak için yazmıyorum ama yazını yanlış bulduğum için cevap verme ihtiyacı duydum sadece.
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum herkesin eylencesi kendine parası olan çalışmaz eylenir bu şekilde gitmiştir parası olmayan çalışmaya uğraşmaya gitmiştir ama bu 2 grup karşı karşıya gelip birbirini eleştirmeye kalkarsa yanlış olur.Herkesin wat anlayışı farklı olabilir,hayat anlayışı,para anlayışı farklı olabilir..Kimsenin parası yokken burdan gaz alıp gidip böyle şeyler yapacağını sanmıyorum herkes aklı başında 18 yaş üstü insanlar burda..Polemik yaratmak için yazmıyorum ama yazını yanlış bulduğum için cevap verme ihtiyacı duydum sadece.
    Çalışmama aktivitesinin insanlara degersiz gelmesine dem vurdum kerempi, ve bu sistemin adı work and travel en önemli kısmı work olanı degilmi. Tatil degil ve insanlarda bu tarz bir imaj uyandırmak ve işin work kısmının sizin isteminiz dışında yetersiz olması sorundur bunu görmemezlikten gelmek hehe hihi gülmek ahmaklıktır.
    Viva México cabrón

( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)