Work and Travel
Toplam 97 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: CHP ve iddası ‘dinleme’

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

CHP'nin gösterdiği muhalefet anlayışının aynısını sağolsun burada da Barısmt kardeşimiz gösteriyor.

Nedir bu muhalefet anlayışı diyecek olursanız kısaca muhalefet olsun da ne olursa olsun ,körü körüne muhalefet ya da sonuna kadar muhalefet gibi tanımlamalarla açıklayabiliriz.

Yani gerçeklerin ortaya çıkması bu kadar mı zorunuza gidiyor?Niye hata yaptığınız zaman özür dilemenin utanılacak bir durum değil de erdem olduğunu anlayamıyorsunuz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı macgyver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CHP'nin gösterdiği muhalefet anlayışının aynısını sağolsun burada da Barısmt kardeşimiz gösteriyor.

Nedir bu muhalefet anlayışı diyecek olursanız kısaca muhalefet olsun da ne olursa olsun ,körü körüne muhalefet ya da sonuna kadar muhalefet gibi tanımlamalarla açıklayabiliriz.

Yani gerçeklerin ortaya çıkması bu kadar mı zorunuza gidiyor?Niye hata yaptığınız zaman özür dilemenin utanılacak bir durum değil de erdem olduğunu anlayamıyorsunuz.
    benim yaptığım bi muhalefet değil. bildiklerim, inandıklarım ve burada yazılanlar doğrultusunda görüşlerimi aktarıyorum. ortaya çıkan bi gerçek göremiyorum ben ve şu an ki düzende de çıkacağına da inanmıyorum. he bu benim veya benim gibi düşünenlerin düşüncelerinde ne kadar etkili olur onu da bilemem.
    vatan gazetesinden alıntıma gelince; vatan gazetesini okumam bugün mailime gelen bi haberi aktardım. onlar da bi yorum katmadan bi programdan bi kişinin konuşmasını aktarmışlar. özür dilemek tabi ki bir erdemdir ancak özür dilenicek bir durum göremiyorum ortada. özür dileceyek bir durumda olsam bile özür diliyeceğim insanların da o erdeme sahip olmalarını isterim.

saygılar.
    Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
    Mevlana Celalleddin Rumi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)