Work and Travel
Toplam 97 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: CHP ve iddası ‘dinleme’

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Dinleme iddiasında ilginç gelişme... Turkcell, CHP'nin görüşme kaydı istemini reddetti

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın cep telefonunun dinlenmesi ile ilgili tartışmalar sürerken olayın yeni boyutları dikkat çekiyor.

Olayın medyaya yansımasından 24 saat sonra Vakit Gazetesi Türk Telekom'dan telefon görüşme kaydının belgesini alarak yayınladı.

Ancak, kaydedilen telefonun bağlı olduğu Turkcell, CHP'nin telefon görüşme kaydı talebini reddetti.

YÖN Radyo'da Murat Taylan'ın sorularını yanıtlayan CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Turkcell'e başvurduklarını açıkladı. Kılıçdaroğlu, Turkcell'in ancak mahkeme yoluyla kayıtları verebileceklerini bildirdiğini bu yüzden de taleplerine olumlu yanıt vermediklerini anlattı.

Kılıçdaroğlu, Vakit Gazetesinin mahkemeye başvurmadan 24 saat içinde telefon görüşme kayıtlarını gösteren belgeyi nasıl aldığını sordu.

Kaynak: Vatan Gazetesi
    Her ne söylersen söyle senin bildiğin, karşındakinin anladığı kadardır...
    Mevlana Celalleddin Rumi

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı BarisMT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dinleme iddiasında ilginç gelişme... Turkcell, CHP'nin görüşme kaydı istemini reddetti

CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın cep telefonunun dinlenmesi ile ilgili tartışmalar sürerken olayın yeni boyutları dikkat çekiyor.

Olayın medyaya yansımasından 24 saat sonra Vakit Gazetesi Türk Telekom'dan telefon görüşme kaydının belgesini alarak yayınladı.

Ancak, kaydedilen telefonun bağlı olduğu Turkcell, CHP'nin telefon görüşme kaydı talebini reddetti.

YÖN Radyo'da Murat Taylan'ın sorularını yanıtlayan CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Turkcell'e başvurduklarını açıkladı. Kılıçdaroğlu, Turkcell'in ancak mahkeme yoluyla kayıtları verebileceklerini bildirdiğini bu yüzden de taleplerine olumlu yanıt vermediklerini anlattı.

Kılıçdaroğlu, Vakit Gazetesinin mahkemeye başvurmadan 24 saat içinde telefon görüşme kayıtlarını gösteren belgeyi nasıl aldığını sordu.

şaka mı bu
    Vakit'in aldığı ses kayıtları değil arama dökümü, ki Sav'ın da istediği oydu turkcell'den. çok zor değil, online şifre ile 2 dk da öğrenilen bişey bu.
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Vakit in aldığı görüşme ve ses kayıtları.Düzeltme olsun diye söyleyeyim dedim arama dökümü için mahkeme kararına tabiki gerek olmaz
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı BarisMT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Alıntı yaptığın gazete "domuz yağından toz yapıldı, parmak uzatıyor" diye bir haber vermişti. Bu sadece bir örnek. Vatan gazetesinin haberini okumam bile. Hürriyet gibi köklü bir gazete bile artık haberleri iletmiyor, masa başında üretip insanlara empoze etmeye çalışıyor.
    Yıllarca "faşizm"e küfreden sol kesimin bugün yaptıklarına ne demeli acaba?

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Hocam şimdi olaylar biraz kişiselleşti sanırım burda arkadaşta çıkıp bende vakit okumam dicektirki ben hürriyet bile okumuyorum son dönemde köklü diye tabir ettiğin gazeteyi yani;demek istediğim herkesin görüşü farklı olabilir,yanlış şeyleri savunuyosunuz sanırım 2nizde, hayatınızda vakit gazetesinde yazar diye tabir edilen kişinin yaptığını kabullenicek insanlar değilsiniz tahminimce sen bu cevapları verirken onu tasvip edermiş pozisyonuna düşüyosun faruk kardeşim diğer arkadaşta sana vatan için onu korur pozisyonda gelirse o da o tarz şeyleri tasvip eder pozisyonuna düşücek.Genelleme yaparak biyerlere varacağımızı düşünmüyorum.Vakit gazetesinden yola çıkarak bi kesimi genellemek veya vatandan cumhuriyetten yola çıkarak diğer kesimi belirlemek solculara,sağcılara saldırmak pek mantıklı gelmedi bana.Kimse kimsenin avukatı değil sanırım burda o yüzden eyer ideolojilerinizi körü körüne savunacaksanız burda tartışmaktan ve bi sonuca ulaşamamaktan başka bi yolda kendinizi bulacağınızı zannetmiyorum.
    Konu kerempi tarafından (04-06-2008 Saat 02:03 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Çok enteresan ismi lazım olmayan paçavra'da 'İşte o Üyeler' diye başlık atıp resimlerini koyup Danıştay üyelerini açık hedef göstermiş daha sonra bir avukat olan! meczup! un teki Danıştay'ı basarak o üyeleri taramıştı.. Vatan gazetesini haberlerine takana kadar daha 2 hafta önce Külleri boğaza dökülen Dünyaca ünlü Türk Operacı Leyla Gencer için 'boğazı kirlettiler' diye haber yapan o gastenin haberlerine bakmalı.. Binlerce böyle haber sayarım..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Bu ülkeyi soyup soğana çevirenler,satılmadık malı mülkünü bırakmayanlar,avrupaya yaranmak için kendi ülkesini şikayet edenler,demokratik yöntemlerle bi cumhurbaşkanı bile seçtirmeyenler,hukuk devletinin demokrasinin temeli olan erkler ayrılığını hiçe sayanlar,yargıyla halkı karşı karşıya getirenler özür dilememişken önder savda özür dilemeyiversin bence kimse bozulmayacaktır.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ülkeyi soyup soğana çevirenler,satılmadık malı mülkünü bırakmayanlar,avrupaya yaranmak için kendi ülkesini şikayet edenler,demokratik yöntemlerle bi cumhurbaşkanı bile seçtirmeyenler,hukuk devletinin demokrasinin temeli olan erkler ayrılığını hiçe sayanlar,yargıyla halkı karşı karşıya getirenler özür dilememişken önder savda özür dilemeyiversin bence kimse bozulmayacaktır.
    Klasik laflar.Bir de slogan atsanız tam olacak.

Kardeşim cumhurbaşkanı nasıl demokratik seçilmedi.Biliyorsun da mı konuşuyorsun anlamıyorum ki.

Bundan önceki 3 cumhurbaşkanı nasıl seçildiyse şimdiki cumhurbaşkanı o şekilde seçilemedi.3 tane cumhurbaşkanının seçildiği sistemle şu anki cumhurbaşkanı neden seçilemedi acaba?Eğer burada anti-demokratik bir uygulama var ise bu ana şu andaki cumhurbaşkanı maruz kaldı.

Sizin demokrasi anlayışınız şudur: Ya bizden olacak ya da bizim dediğimiz olacak.Sen Meclise 350 den fazla milletvekili sokacaksın ve bu milletvekilleriyle cumhurbaşkanını seçmek anti-demokratik olacak.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Bilmeden konuşmam bu konuda hocam siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler öğrencisiyim.Her öğrenci olan bunları bilir konuşma hakkı vardır demek istemiyorum ama bilmeden konuşmam siyasette boş laf etmem .
    Ben orda bi partidende bahsetmedim siyasi partilerin bu ülkeye yaptıklarından ,iktidar muhalefet çekişmesinin bu ülkeye zararlarından ve en sonunda tek etkilenen bu kadar hengamenin içindeki halktan bahsettim.Senin onu bi partinin üstüne çekmen senin takdirindir ben orda a b veya c partisi dememiştim.

Demokrasi anlayışı türkiyede 80 darbesinden sonra hiç olmadı ama en antidemokratik dönemide şuan yaşıyoruz çnkü yasama ve yürütme ,yürütmenin sorumsuz kanadı dahil olmak üzere tek partide toplanmış.Ben sisteme bi eleştiri getirdim yanlış yere çekildi sanırım.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmeden konuşmam bu konuda hocam siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler öğrencisiyim.Her öğrenci olan bunları bilir konuşma hakkı vardır demek istemiyorum ama bilmeden konuşmam siyasette boş laf etmem .
    Ben orda bi partidende bahsetmedim siyasi partilerin bu ülkeye yaptıklarından ,iktidar muhalefet çekişmesinin bu ülkeye zararlarından ve en sonunda tek etkilenen bu kadar hengamenin içindeki halktan bahsettim.Senin onu bi partinin üstüne çekmen senin takdirindir ben orda a b veya c partisi dememiştim.
    Bir yaşıma daha girdim.

Yani okuma yazma bilmesek nerdeyse inanacağız.Hocam sen bunları okumadan mı yazıyorsun anlamadım gitti.İlk yazınla ikincisinin ne alakası var?İlk yazının hangi kısmında iktidar-muhalefet çekismesinin ülkeye zararlarından bahsettin acaba.

Niye yazdığın yazının arkasında duramıyorsun da sonradan ben bunları genel olarak söyledim diyorsun.Günde 10 dakika gazeteleri okuyan bir kimse yazdıklarından kastının hükümet olduğunu tartışmaya mahal kalmayacak bir şekilde anlar.

Neyse yukarıdakileri boşver.Sana tek bir soru soracağım ve ona cevap rica ediyorum: "demokratik yöntemlerle bi cumhurbaşkanı bile seçtirmeyenler" cümlesindeki cumhurbaşkanı kim ve bu cumhurbaşkanını seçtirmeyenler kim ve son olarak da anti-demokratik bir şekilde cumhurbaşkanı seçimi nasıl gerçekleşti.Bir sorunun içerisindeki bu 3 soruya açık bir cevap rica ediyorum.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)