Work and Travel
Toplam 97 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: CHP ve iddası ‘dinleme’

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Sanırım tam olarak anlaşılamadım, ben ne cumhuriyetçi kılığına bürünmüş beceriksizleri destekliyorum ne de din sömürgeciliği yapan "dinci"leri destekliyorum. Komünist falan da değilim; olsam kapital ABD'de de işim olmazdı. Kapitalizmi destekliyorum
    admin (at) turkishwat.net

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    21

Alıntı shinoda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım tam olarak anlaşılamadım, ben ne cumhuriyetçi kılığına bürünmüş beceriksizleri destekliyorum ne de din sömürgeciliği yapan "dinci"leri destekliyorum. Komünist falan da değilim; olsam kapital ABD'de de işim olmazdı. Kapitalizmi destekliyorum
    O konuda sorun yok, ki komünist de olsan aşırı dinci de olsan sorun değil...

Ama eğer "bu ülkeye cumhuriyet halkın iradesi ile gelmemiştir." deyip "Herşeyi milletin iradesine bırakamayız." Dersen orda sorun var..

Bende baştaki iktidara zerre kadar sevgi beslemiyorum, ayrıca öyle bir iktidarı da istikrarlı bir şekilde şeçtiği için ülkemin halkına güvenemiyorum...

Ama yine de, tüm bunlara rağmen, en iyi idare şekli budur, milletin iradesidir.
    çünkü başka türlü otoriter, hatta totaliter hale gelebilir, ve hiç istemediğimiz o ülkelerden (iran, suudi arabistan) biri olabiliriz...

Çünkü kime nasıl yetki verebilirsin başka şekilde? YAni Atatürk gerçekten karizmatik bir insandı, herşeyi iyi idare etti ve bugünlere geldik, ve onun yaptıkları zorunluydu......

Ama ya o kadar gücü elinde tutan, bu kadar yetkisi olan biri, bu yetkiyi sadece ülke bekası için kullanmazsa, kullanmasaydı ne olurdu?
    Yetkiyi milletin iradesinden gelen değil de başka kıstaslarda oluşturulan bir merciye, kişiye verdiğinde bunun denetimini neye/kime göre yapacaksın?
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)