Work and Travel
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2mizde Reddedildik

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Çok üzüldüm arkadaşım, bence firma değilde kendiniz pin kodu alıp başvurursanız durumu açıklarsanız daha erkene verebilirler görüşmenizi, bu arada tam emin değilim ama ankara ne alemde ankaraya başvurabiliyor musunuz belki orası daha erken bi tarih verir?
    llorando, de cara a la pared...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı leventnoir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok üzüldüm arkadaşım, bence firma değilde kendiniz pin kodu alıp başvurursanız durumu açıklarsanız daha erkene verebilirler görüşmenizi, bu arada tam emin değilim ama ankara ne alemde ankaraya başvurabiliyor musunuz belki orası daha erken bi tarih verir?
    aldıgım duyuma göre enson verilen randevu tarihi 27 haziranmış .. bana büyük ihtimalle 30haziran yada 1 temmuz verirler .. ayrıca zaten ikinciye ankarada girmeyi düşünüyorum hem orda bikaç işim falan var gitmişken hepsini aradan cıkartayım die .. ama kendimiz pin alsak daha erken bi tarih verebileceklerini zannetmiyorum ya .. tamam 1 temmuz olsun yeterki versinler ikinciden de red yemek çok koyar adama akıcı ingilizceyle sırf not düşük diye

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı pier Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldıgım duyuma göre enson verilen randevu tarihi 27 haziranmış .. bana büyük ihtimalle 30haziran yada 1 temmuz verirler .. ayrıca zaten ikinciye ankarada girmeyi düşünüyorum hem orda bikaç işim falan var gitmişken hepsini aradan cıkartayım die .. ama kendimiz pin alsak daha erken bi tarih verebileceklerini zannetmiyorum ya .. tamam 1 temmuz olsun yeterki versinler ikinciden de red yemek çok koyar adama akıcı ingilizceyle sırf not düşük diye
    Ankara Amerikan elçiliğinin sitesinde vize randevusu için telefon numarası var.Bence o numarayı ara ve en yakın vize tarihini ne zamana alabileceğini sor.Belki Haziran'ın ortasına bile tarih vardır.En azından denemeye değer.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı macgyver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara Amerikan elçiliğinin sitesinde vize randevusu için telefon numarası var.Bence o numarayı ara ve en yakın vize tarihini ne zamana alabileceğini sor.Belki Haziran'ın ortasına bile tarih vardır.En azından denemeye değer.
    dostum tarih alındı 1 Temmuz .. şirketim tekrar tekrar sordum daha erkene tarih veremediler dedi

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Pier keşke kendin başvursaydın yha !! Olsun bozma moralini sakın bu sefer olur forumda zaten 2. kez vizeye girip alanlar var .. Tekrar firmeseydin o kadar verdiin emeğe yazık olucaktı ! İyi yapmışsın 2. kez denemekle
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks