benim uçuşum aktarmalı ve ABD de ilk önce Detroit e ineceğim. İndikten sonra bavulumu alıp bir sonraki uçuşa ben mi götürmeliyim yoksa yanlış mı anlamışım?
benim uçuşum aktarmalı ve ABD de ilk önce Detroit e ineceğim. İndikten sonra bavulumu alıp bir sonraki uçuşa ben mi götürmeliyim yoksa yanlış mı anlamışım?
doğru anlamışsın hocam detroitte iniyorsan bavulunu detroitte alıcaksın sonra tekrar vericeksin mesela detroitten sonra denvera aktarman varsa ilk check in işleminde olduğu gibi çnkü amerikaya giriş yapmış olucaksın sonra amerika içinde bir yerel uçuşmuş gibi uçup gitmek istediğin yere varıcaksın..
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
rica ederim daha çok detayları toparlamaya çalıştım o ilk günler gidiş aşaması yol ve varış aşaması biraz heycanlı olucağından unutabiliceğimiz ama önemli detayları yazdım işe yarar umarım![]()
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
Tabi son duraktanda alınabilir ama kaybolmaları en aza indirmek ve eğer bavulumuz kaybolduysa en azından bunu orda 3.durakta bilgilenip kayıp bavul formunu doldurarak daha kısa sürede kaybolan bavulunuzun elinizde olmasını sağlayabilirsiniz hocam o yüzden yazdım o detayı
KLM yle yaşanan sorunlarda genel olarak senden habersiz uçuş saatlerini değiştirmeleri olayı varmış hocam ki bende yaşadım gördüm erken aldım bileti şuana kadar 3 kere 2.uçağımın kalkış saatini değiştirdiler o yüzden son gün onu bi klm nin sitesinden kontrol ederek çık ama bavul konusunda bi fikrim yok ona wiseman cvp vericektir![]()
allahtan ben o kadar beklemicem ama ingilterede 11 saat havalimanında yatmıştım bi keresinde pek eylenceli olmuyo..
bende senin gibi gidicem ama istanbul amsterdam detroit denver şeklinde bakalım![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks