Work and Travel
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 26 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2019 WAT Genel Konu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Wyoming küçük ama güzel para kazanılıyor diye biliyorum. Arkadaşlarım gitmişti. Geçen sene bir arkadaşımda Colorado'da çalıştı. Garsonluk yaptı, 10000 yakın para kazanmış. Orası da düşünülebilir aslında. Gerçi en son görüştüğüm firma bana iş listesi atmıştı, merkeze yakın yerlerde güzel işleri var. Konaklaması bedava olanı bile gördüm

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Adayanilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wyoming küçük ama güzel para kazanılıyor diye biliyorum. Arkadaşlarım gitmişti. Geçen sene bir arkadaşımda Colorado'da çalıştı. Garsonluk yaptı, 10000 yakın para kazanmış. Orası da düşünülebilir aslında. Gerçi en son görüştüğüm firma bana iş listesi atmıştı, merkeze yakın yerlerde güzel işleri var. Konaklaması bedava olanı bile gördüm
    Gerçekten harika rakamlarla dönmüş. Ben de o rakamlarla dönenlerle konuştum ama hayal kırıklığına uğramamak için onun yarısı kadar hedefliyorum ama çalışabildiğim kadar çok çalışmayı düşünüyorum. Bu fırsat her zaman gelmiyor. Hem rahat bi travel için hem de ülkeye bi nebze de olsa parayla dönmek için. Travel'ı çok abartmıcam zaten. Güzel düşüncelerim var umarım herkes mutllu gider mutlu döner

Araştırmacı Watçı Berkeley - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı MehmetYanikk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten harika rakamlarla dönmüş. Ben de o rakamlarla dönenlerle konuştum ama hayal kırıklığına uğramamak için onun yarısı kadar hedefliyorum ama çalışabildiğim kadar çok çalışmayı düşünüyorum. Bu fırsat her zaman gelmiyor. Hem rahat bi travel için hem de ülkeye bi nebze de olsa parayla dönmek için. Travel'ı çok abartmıcam zaten. Güzel düşüncelerim var umarım herkes mutllu gider mutlu döner
    Çok plan yapmamak lazım sonuçta kültürel bir değişim programı, benim şuan iki haftada 2000$ kazanan arkadaşımda var 400$ kazanan arkadaşımda, biraz iş verene ve şansınıza bağlı açıkçası. Tabi işin şans olmayan kısmı gitmeden gidilecek eyaletin her şeyini araştırmak ve olabildiğince insana danışmak. Ne kadar planlarsak planlayalım hep biraz maksimum düzeyini en kötüsünü düşünerek hareket etmek lazım sonuçta ne olacağını nasıl bir şeyle karşılaşacağımızı bilemeyiz.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)