92 doğumluyum fakat Üniversitede 2.yılım geç başladım. Vize mülakatında yaşımdan dolayı bir soru gelebilir mi gelirse net bir cevap vermek istiyorum ne diyebilirim?
92 doğumluyum fakat Üniversitede 2.yılım geç başladım. Vize mülakatında yaşımdan dolayı bir soru gelebilir mi gelirse net bir cevap vermek istiyorum ne diyebilirim?
tam bilgili değilim ama üniversite öğrencisi olmak koşuluğuyla 29 yaşına kadar wata katılabiliyorsun diye duymuştum
sana bununla alakali bir soru gelecegini sanmam. Yasin cok yuksek degil. Gelirse de universite sinavina gec girdim dersin. Universite okuma kararini gec verdim dersin olur biter.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Teşekkür ederim
Bende 93lüyüm. Asıl bölümümden mezunum ama çift anadal yapıyorum ve ondan bu sene mezun olacağım. Dönüşte mezun durumunda olacağımdan ve çift anadal sayesinde gittiğimden tedirginim vize konusunda. Umarım sıkıntı çıkmaz.
durumun biraz karisik evet ama wat yapmana engel bir durumun yoksa vize alacagini dusunuyorum. Cunku bu durum senin ayni zamanda basarili bir ogrenci oldugunu da gosteriyor.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks