herkese merhaba iyi forumlar.Programa oxford house college veya ona bağlı farklı adlardaki kuruluşlarla katılan ve iş mülakatını yapan var mı ?
herkese merhaba iyi forumlar.Programa oxford house college veya ona bağlı farklı adlardaki kuruluşlarla katılan ve iş mülakatını yapan var mı ?
Merhaba, sponsor şirketi belirtirseniz daha iyi olur
Buyuk ihtimalle Alliance Abroad sponsorun. Asagi yukari tum is gorusmeleri ayni sekilde olur. O yuzden oncelikle CV ne hakim ol. Genel olarak ordaki yazilanlari sorarlar . Ikinci olarak gorustugun isin tum detaylarina hakm ol. Pozisyon ne , saatlik ucret ne konaklama var mi varsa ne kadar. Ulasim nasil , Is pozisyonunun gereklilikleri neler. Sorumluluklarin neler gibi detaylara hakim ol. Bunun disinda neden wat , neden abd gibi klasik bir iki soru daha gelebilir o kadar. Kolay gelsin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
sponsor firmam alliance abroad.asıl merak ettiğim mülakatta ne soruyolar değildietrafta bakıyorumda işini alanlar olmuş bazı firmalar kontenjanları doldurmuş bile.benim danışmanlık şirketimde hala ses seda yok
Direk sorsaydin keskesponsorlarin kendi isleyisiyle alakali bu surec. Mesela yillardir CCI sponsoru islerini hep ocak gibi aciklar mart gibi alimlari yapardi bu seneye kadar. CIEE ise erkenden ise alimlari gerceklestirir her sene. Bu degisiklikligin sebebi sponsorlarin Turkiye ye verdikleri is kontenjaninin azligi ya da coklugu. Ciee sanirirm dunyada en cok Turkiyeye is veriyor. Cok is olunca alimlari erken baslatiyor. Diger sponsorlar Turkiye ye az is verirler, digrr ulklere daha cok kontenjan ayirirlar bu nedenle ise alima gec baslasalar da surec yetisiyor. Kisacasi ise alim subat mart ayina kalabilir. Sorun olmaz bu durum. Ancak subat basi gibi en gec isleri sunmus olnalilar yoksa endiselenmekte haklisin demektir.
çünkü aralıkta görüşme olacak dediler olmadı.ocakta olacak dediler olmadı.şimdide şubatta diyolar.artık işkillenmeye başlamıştım ondan bir sorma gereği duydum![]()
Bunun 3 nedeni olabilir.
1) sirketin gerekli kayit sayisina ulasamadigi icin fuar organizasyonunu ertelemistir. Fuarda 100 ogrenci icin is varsa sirketin elinde 50 ogrenci varsa bu olumsuz bir durum ve sponsor eksik sayi icin fuara gelmez. Geldiginde eksik sayi olursa onumuzdeki sene bu is kontenjanlarini bu sirkete vermez.
2)Sponsor isleriyle alakali bir takim aksakliklar yasiyordur.Islerin tum detaylarini olusturmadan ise alimlari gerceklestiremezler. Boyle bir sorun da olabilir.
3) Sirketin aslinda sponsorlarla iliskisi kalmamistir ya da sponsor en basindan beri subat demistir de danismanlarin yalan soylemis olabilir. Bu tarz durumlar cok nadiren de olsa gorulebiliyor.
Benim sahsi kanaatim 1. neden en buyuk ihtimale sahip. 2. de kucuk bir ihtimalle de olsa olabilir. 3. nun olacagina pek ihtimal vermiyorum ,vermek de istemiyorum.
kayıtlı olan sanırım 80 kişi var ve kurum oxford house'ya bağlı bir şirket.umarım 3. seçenek olmaz yoksa bütün hayaller planlar suya gömülür
Dostum nerelisin acaba öğrenebilirmiyim
Ben edirnedeyim
10 adet mesaj yollamamız gerekiyormuş![]()
dostum bende foruma yeni kayıt oldum o yüzden denedimde atamadım bende![]()
artık atabilirim herhalde
Bir kural konulmus ve bir nedeni tabiki de var. Bu kurali cignemek icin sacma mesaj yazarsaniz silinirbunda israr edrseniz daha farkli cezalar uygulamak zorunda kaliriz. Forumda zaman gecirip , binlerce konu icinde 10 tane mesaj yazmak emin olun birkac gun bile almayacaktir. Iyi forumlar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks