Arkadaslar merhaba bende wisconsin dusunuyorum bu sene, şuan kontenjan bekliyorum şirketimle haberleşiyorum sürekli belgelerim ve pasaportum hazır. Mt olympus istiyorum bu sene ilk defa olacak kuzenım 2 yıldır gidiyor, ride düşünüyorum.
Arkadaslar merhaba bende wisconsin dusunuyorum bu sene, şuan kontenjan bekliyorum şirketimle haberleşiyorum sürekli belgelerim ve pasaportum hazır. Mt olympus istiyorum bu sene ilk defa olacak kuzenım 2 yıldır gidiyor, ride düşünüyorum.
wisconsın flamingo otel de çalışcak var mı?
Wilderness da lifeguard olacak var mı ?
Paul Bunyan Northwoods Restaurant'da çalışacak olan var mı arkadaşlar ?
ben gidiyorm ark water parkta lifeguard olarak çalışacağım
herkese selamlar.. bende vizeyi alabilirsem eger bu yaz wilderness ta lifeguard olarak çalışcam. sanırım en erken giden benim yine. 15 mayısta orda olmayı düşünüyorum.. tanışalım kaynaşalım. herkese iyi watlar..![]()
ben wildernesste lifeguardım
Beyler wilderness resortteyim 3-5 Haziran arası uçmayı düşünüyorum. Kafile halinde gitme durumumuz olacak arkadaşlar varsa mutlaka görüşelim. skype : mkarali90 mail : musakarali-at-gmail.com facebook: www.facebook.com/KaraliMusa Görüşmek üzere haber bekliyorum allaha emanet.
https://www.facebook.com/emree.eroglu
10 haziran da gidiyorum tanışmak isteyen arkadaşlar ekleyebilir.
mutual olympus da çalışıcam bende.
Arkadaşlar öncelikle merhabalar size bi kaç sorum olucaktı. Biz şimdi 4 arkadaş wisconsin dells lake Delton da great wolf şirketinde life guard olarak çalışacağız hiawatha residence hall'de kalacağız daha önce bu yurtta kalan var mı acaba? Ben yurt kurallarını okudum ama gerçekten çok katı hapishane gibi duruyor resmen. Sizden ricam daha önce bu yurtta kalan varsa bize bilgi verebilir mi
Merhaba arkadaşlar ben de 6 haziranda ankaradan gitmeyi düşünüyorum.Wisconsin dells, wildernessta lifeguard olarak çalışıcam.Yalnız uçağım akşam 6da iniş yapıcak chicago o'hare airporta, ordan wisconsin'e nasıl ulaşabilirim bir bilgisi olan var mı?
Konu cansucelik tarafından (10-03-2016 Saat 04:21 PM ) değiştirilmiştir.
david piencak. bu adamı facebooktan ekleyebilirsin. eğer seninle aynı zamanlarda ya da 1-2 saat aralıklarla 5-6 öğrenci geliyorsa havaalanından wilderness ve diğer hotellere bırakıyor. geçen sene 65$ dı. ama 2-3 kişi falan olursa fiyat biraz artıyor.
onun dışında chicago havaalanından taksiye atlayıp grey hound istasyonuna gidebilir oradan da otobüsle dells e geçebilirsin. otobüs 4 saat falan sürüyor ama günde 2 sefer var. internetten seferlere de bakabilirsin.
son bir alternatif olarakta amtrak var.ben tren kullanmadım hiç o yüzden detaylı bilgi veremiyorum![]()
14 haziranda chicago ya ordan da wisconsin a gidiyorum.Başka aynı tarihte giden varsa haberleşelim.
merhaba cansucelik bende wildernessta 2 sene boyunca lifeguardlik yaptim oncelikle cok sanslisin cok rahat bir yer. ulasim konunsuna gelince ben de david gibi shuttle tasimaciligi yapiyorum. ozelden ulasabilirsin ayrintilara. eger arkadaslarinda varsa beraber getirebilirim.
Ayın 14 ünde saat 18:00 da havaalanına inicem. Aynı saatte inip dells e gidicek olan varsa haberleşebiliriz.
Dellse Chicagodan ulasim konusunda yardima ihtiyaci olan varsa ulasabilirsiniz. Onceden planlanirsa olabilir.
Bir rüzgardır gidiyoruz ama dur bakalım nolcak..
Arkadaşlar konaklama konusunda yardımcı olabilecek var mı? Mc donalds da çalışcam ama daha konaklayacak bir yer bulamadım.
Dellste 3 tane Mcdonalds var hangisinde calisicaksiniz?
Bir rüzgardır gidiyoruz ama dur bakalım nolcak..
bende wilderness resort da cankurtan olarak çalışcam orda 2. iş veya over durumu nasıldır ?
Geçtiğimiz yaz wildernessta cankurtaran olarak çalıştım overtime sadece ilk hafta alabildim, verdikleri saatler azdı gerçekten ama ikinci iş bulabilirsin. Derslerden sonra cankurtaran olunca saatlerini değiştirmeni tavsiye ederim ikinci işle göre ayarlayabilirsin dolayısıyla saatleri.
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks