Work and Travel
Toplam 59 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Wisconsın Dells'e giden var mı ????

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadaşlar ben de 6 haziranda ankaradan gitmeyi düşünüyorum.Wisconsin dells, wildernessta lifeguard olarak çalışıcam.Yalnız uçağım akşam 6da iniş yapıcak chicago o'hare airporta, ordan wisconsin'e nasıl ulaşabilirim bir bilgisi olan var mı?
    Konu cansucelik tarafından (10-03-2016 Saat 04:21 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı cansucelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar ben de 6 haziranda ankaradan gitmeyi düşünüyorum.Wisconsin dells, wildernessta lifeguard olarak çalışıcam.Yalnız uçağım akşam 6da iniş yapıcak chicago o'hare airporta, ordan wisconsin'e nasıl ulaşabilirim bir bilgisi olan var mı?
    david piencak. bu adamı facebooktan ekleyebilirsin. eğer seninle aynı zamanlarda ya da 1-2 saat aralıklarla 5-6 öğrenci geliyorsa havaalanından wilderness ve diğer hotellere bırakıyor. geçen sene 65$ dı. ama 2-3 kişi falan olursa fiyat biraz artıyor.

onun dışında chicago havaalanından taksiye atlayıp grey hound istasyonuna gidebilir oradan da otobüsle dells e geçebilirsin. otobüs 4 saat falan sürüyor ama günde 2 sefer var. internetten seferlere de bakabilirsin.

son bir alternatif olarakta amtrak var.ben tren kullanmadım hiç o yüzden detaylı bilgi veremiyorum

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı oznllc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    david piencak. bu adamı facebooktan ekleyebilirsin. eğer seninle aynı zamanlarda ya da 1-2 saat aralıklarla 5-6 öğrenci geliyorsa havaalanından wilderness ve diğer hotellere bırakıyor. geçen sene 65$ dı. ama 2-3 kişi falan olursa fiyat biraz artıyor.

onun dışında chicago havaalanından taksiye atlayıp grey hound istasyonuna gidebilir oradan da otobüsle dells e geçebilirsin. otobüs 4 saat falan sürüyor ama günde 2 sefer var. internetten seferlere de bakabilirsin.

son bir alternatif olarakta amtrak var.ben tren kullanmadım hiç o yüzden detaylı bilgi veremiyorum
    Çok teşekkür ederim, ekledim.Aynı isimde 3 kişi vardı ama umarım doğru olanını ekledim

Araştırmacı Watçı HakaN84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

merhaba cansucelik bende wildernessta 2 sene boyunca lifeguardlik yaptim oncelikle cok sanslisin cok rahat bir yer. ulasim konunsuna gelince ben de david gibi shuttle tasimaciligi yapiyorum. ozelden ulasabilirsin ayrintilara. eger arkadaslarinda varsa beraber getirebilirim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)