Yogi Bears Jellystone - Burleson Texas
Arkadaşlar danışmanım bu iş yerini önerdi saati 8.5$ lifeguard. konaklama 75$ ve overtime var. Sizce nasıl ? Haritadan baktım azcık kötü bi yerde gibi duruyor ama ?
Yogi Bears Jellystone - Burleson Texas
Arkadaşlar danışmanım bu iş yerini önerdi saati 8.5$ lifeguard. konaklama 75$ ve overtime var. Sizce nasıl ? Haritadan baktım azcık kötü bi yerde gibi duruyor ama ?
Fort Worth ve Dallas a yakin sanirim. Bunun disinda overtime var demissin. Bu haftada 40 saatten fazla veriyorlar demek mi ? Yoksa Overtime ucreti var demek mi ? cunku Overtime ucretinin var olmasi haftada 40 saatten fazla calisacagin anlamina gelmez. Eger 40+ saat calisiliyorsa secilebilir bir is.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
overtime ücreti vardır büyük ihtimal. Birde 2. iş şansım olur mu ? bulabilir miyim o taraflardan
Tekrar soyleyim overtime ucretinin verilmesinin bir anlami yok. Onemli olan verilen saattir. Sanirim 40 saat uzeri vermiyor. Ikinci is her yerde bulunur. Etraftaki restaurant, cafe, otel veya avm lere giderseniz is illaki bulursunuz. Ancak bir iki gununuzu ayirip kapi kapi gezip is sormalisin. Bu sekilde bulacagini duaunuyorum
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks