Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Devamini getirmen cok guzel olmus. Ayrica yeni gideceklere neleri yapmamalari gerektiginin adeta bir listesini yapmissin Bunun icin de ayrica tesekkurler

Saka bir yana senin yazdiklarindan sonra uyarilar yapma ihtiayci hissettim. Hangi iste calisirsaniz calisin oranin kurallarina uymak zorundasiniz ve mutlaka uyun. Bu kurallar size mantikli gelmeyebilir ama emin olur milyon dolarlik isletmeler keyfi sacma kurallar koymaz. Hepsinin gecerli nedeni vardir. Ikinci olarak 17-18 yasindakiler size emir verecek cunku ustunuz olacak. Onlar calisma hayatina 13-14 yaslarinda basladigi icin , 17-18 yaslarina geldiklerinde hem is tecrubesi , hem de o isyerindeki gecirdikleri yillar nedeniyle supervisor vs konumuna yukseliyorlar. Bunu unutmayin , kucumseyeceginiz , cocuk diyeceginiz kisilerin sizden fazla is tecrubesi olacaktir. Son olarak da bir not 14-15 yasindaki kizlar gelirse ayni @rapsolut un yaptigi gibi HAYIR diyin. 18 yasindan kucuklerden uzak durmanizda fayda var. Iyi watlar bol sans
Evet kesinlikle haklısın.böyle bir başlık açılabilir uyarı niteliğinde çocuğu iş yerine babası arabayla getiriyo sonra geliyo bana emir veriyo shkasdnsakd insan ciddiye alamıyo tabi ki ama almak zorundasın yoksa işten atılmaya kadar gidiyo.ayrıca ufacık bir çocuk oyuncağında dünyanın en tehlikeli işini yapıyomuşsun gibi gereksiz hal ve hareketler takınmak insanın ciddiyetini yitirmesine neden oluyo.ama Amerikalılar son derece disiplinliler ve yaptıkları her işi çok ciddiye alıyorlar.bunu da uzaklaştırma aldıktan sonra anladım ama geç oldu ayrıca evet 18 yaş altındaki kızlarla takılmamakta yarar var çünkü Amerikan polisine derdinizi anlatamayabilirsiniz.Amerika'da her türlü sorunu yaşadım ama çok şükür polisle bir sorunum olmadı