Work and Travel
Toplam 136 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Williamsburg VA IHOP

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Haftaya istanbuldaki is mulakatlarina gidecegim ihop icin.ihop 530, gorev cook/cook asistant.acikcasi basvuru tarihi biraz gecirdigim icin onumde cok fazla bir secenek yoktu.ucret olarak restauranttaki diger islere gore nasildir mesai alabilirmiyim?ayrica oraya gitmeden ne gibi ingilizce seyleri ezberlemek felan yararima olur menu gibi.acikcasi mutfaga dair hicbirsey bilmiyorum ingilizce terim olarak.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

usta geçen sene bir eğlence parkında restoranda çalıştım. Daha öncesinde de Türkiye'de Mc Donalds'ta çalıştım.Bu tarz büyük kurumlarda gerekli herşeyi orada yavaş yavaş öğreniyorsun zaten. sana sweep to floor dediğinde yerleri temizlemen gerektiğini. clean the tables dediğinde masaları silmen gerektiğini anlıyorsun . Onun dışında yemeklerin nasıl hazırlanacağını sana gösteriyorlar. İşte burası pizza istasyonu burada önce bu hamuru koyarsın diyor üzerine domates sos dökersin diye anlatırken bir yandan da gösteriyorlar.Bilmen gereken özel birşey olmuyor görerek öğreniyorsun zaten. Ve atıyorum give me some mayo diyor ? bildiğin mayo zannettim bunu ilk başta What is it falan dedim ama mayonezin kısaltmasıymış. böyle yavaş yavaş öğrenirsin herhangi bir zorluk ta yaşamazsın diye düşünüyorum

Forum Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı mdurgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haftaya istanbuldaki is mulakatlarina gidecegim ihop icin.ihop 530, gorev cook/cook asistant.acikcasi basvuru tarihi biraz gecirdigim icin onumde cok fazla bir secenek yoktu.ucret olarak restauranttaki diger islere gore nasildir mesai alabilirmiyim?ayrica oraya gitmeden ne gibi ingilizce seyleri ezberlemek felan yararima olur menu gibi.acikcasi mutfaga dair hicbirsey bilmiyorum ingilizce terim olarak.
    IHOP'a gitmeden once mutlaka tabak ceistlerini, boyutlarina gore siniflandirlmasi falan var bu ayrintilari, dograma sekillerini, yumurta pisirme sekillerinin ingilizcesini ogrenmekte cok fayda var. Mesela yumurta icin cekte OM Egg yazacak, bu Over Medium Egg demek ve bu rafadan yumurta oluyor. Nasil pisirecegini gosterecekler orada. Bunun gibi terimlerin hepsini, mutfaga dair olabilecek terimleri arastirip ogrenmende fayda var. Gittiginde bu konuda problem yasamazsan, kendini gosterirsin daha cok saat alirsin. Yine de cook pozisyonunda guzel saat alirsin, iyi para kazanirsin. O konuda meraklanma.
    ""Let the game begin""

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Amadeus35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    IHOP'a gitmeden once mutlaka tabak ceistlerini, boyutlarina gore siniflandirlmasi falan var bu ayrintilari, dograma sekillerini, yumurta pisirme sekillerinin ingilizcesini ogrenmekte cok fayda var. Mesela yumurta icin cekte OM Egg yazacak, bu Over Medium Egg demek ve bu rafadan yumurta oluyor. Nasil pisirecegini gosterecekler orada. Bunun gibi terimlerin hepsini, mutfaga dair olabilecek terimleri arastirip ogrenmende fayda var. Gittiginde bu konuda problem yasamazsan, kendini gosterirsin daha cok saat alirsin. Yine de cook pozisyonunda guzel saat alirsin, iyi para kazanirsin. O konuda meraklanma.
    Değerli yorumlarınız için teşekkürler, iş kesinleştikten sonra daha farklı konularda da bilginize başvuracağım.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)